Keidas Joogajäsenyys

🍁Kehonhuoltoa,

🍁liikkuvuutta,

🍁Rauhoittumista,

🍁palautumista,

🍁virkeyttä,

🍁kehonhallintaa,

🍁voimaa

 

 

Säännöllisellä joogaharjoituksella huolehdit siitä, että joogan hyödyt pysyvät yllä arjessasi. 

 

Keitaan jäsenyys on vaivattomin tapa pitää yllä hyvinvointia ja terveyttä.

Nämä joogaharjoitukset on suunniteltu sellaisiksi, että ne tulee tosiaan tehtyä! Ne ovat sopivan pituisia, erityisiä välineitä tai valmistautumista ei tarvita, ne ovat sopivan yksinkertaisia ja tehokkaita, silti lempeitä. 

Kaikki harjoitukset on suunniteltu aloittelijat ja vain vähän kokeneet joogaajat huomioiden. Samoin huomioon otetaan yleisimmät krempat ja kehon jäykkyydet.

Mitään ei tarvitse osata, välineiksi riittävät verkkarit ja tyyny tai pari. Vaikka liikkeet ja asennot ovat helppoja, ne ovat myös hyvin tehokkaita lisäämään liikkuvuutta, viemään kehon ja mielen kireyksiä pois ja tuomaan kokonaisvaltaisen levollisen olon.

Heti jokaisen kurssikerran jälkeen on kyselyhetki, jonka aikana kaikilla osallistujilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä harjoituksesta. Saat siis yksilöllistä ohjausta halutessasi!

Kuukausijäsenyyden hinta on vain 33 €/kk

>> Kyllä, liityn jäseneksi hintaan 33 €/kk >>

Jäsenille tarjolla joka viikko:

 

🍁 Rauhoittava jooga liveharjoitus + tallenne, kesto 45 minuuttia. Tässä leppoisassa harjoituksessa kehon syvät jumit kaikkoavat, liikkuvuus paranee, mieli ja hengitys rauhoittuvat. 

🍁 Tasapainottavan joogan liveharjoitus + tallenne, kesto 30 min. Tämä harjoitus rauhoittaa, virkistää, avaa ja voimistaa sekä kehoa että mieltä.

🍁 Virkistävän aamujoogan tallenne, kesto noin 15 minuuttia. Tämä harjoitus avaa kehoa lempeän tehokkaasti ja antaa hyvän alun virkeään päivään. Harjoitus on kevyt ja helppo, ja monet liikkeistä avaavat rintakehän ja selkärangan alueetta. Ja toki tämän harjoituksen voi tehdä mihin tahansa aikaan päivästä, aina kun kaipaat lisää vetreättä ja kehon avausta!

 

 

Ja joka kuussa:

🍁 Tallenne kuukausittaisesta liveworkshopista, kesto 60-90 min. Jäsenenä saat tallenteet live-workshopeista vaihtuvista aiheista kerran kuussa. 

🍁 Kuukausittainen syventävä teematunti, live + tallenne, kesto 60-90 min. Teematunnin sisältöön pääset itse vaikuttamaan äänestämällä! Joka kuussa teen muutaman ehdotuksen joista suosituin valitaan: syyskuun teematuntina on joko syvärentouttava yinjooga lantion alueelle tai meditatiivinen yin-yang -joogaharjoitus.

 

Lisäksi: Pääset mukaan Keitaan jäsenten suljettuun Facebook-ryhmään jossa kuulet uusimmat kuulumiset ja uutiset, saat lisävinkkejä, voi esittää kysymyksiä, antaa palautetta ja päästä vaikuttamaan harjoitusten sisältöön.

Heti kun liityt jäseneksi, saat käyttöösi myös kesäkauden jäsenharjoitusten tallenteet, eli yhteensä 16 kpl 45 minuutin joogaharjoitusta.

 

Tallenteet pysyvät käytössäsi koko jäsenyytesi ajan.

 

Rauhoittava jooga

Virkistävä aamujooga

Tasapainottava jooga

Workshoppien tallenteet

Syventävät teematunnit

Facebook-yhteisö

"Hei, olen Ojalan Katja,

 

Tervetuloa mukaan!

Itse olen taipuvainen liialliseen ajatteluun, suunnitteluun ja stressaamiseen. Selkä ja niskakin kipeytyvät helposti, varsinkin jos ja kun teen paljon tietokoneella töitä.

Mutta huomaan sen vain jos en joogaa säännöllisesti!

Yleensä joogaan useamman kerran viikossa jo ihan työn puolesta - se tuntuu niin luonnolliselta, etten edes muista millaista elämä olisi ilman.

Ja sitten, jos joskus tulee tauko, muistankin: alaselkä juilii, niska on jumissa, olen väsynyt koska en ole nukkunut kunnolla.

Siksi haluan tarjota sinullekin tilaisuuden joogata säännöllisesti: jotta voisit ylläpitää hyvinvointiasi helposti, pitää hermoston rauhallisena, selän terveenä ja kehon vetreänä.

Ja lisään nyt vielä tämän ihan suoraan: nämä tunnit on suunnattu erityisesti ajatellen ihan tavallisia, työssäkäyviä (tai eläkeläisiäkin!) suomalaisia. Ei tarvitse pystyä vääntäytymään solmuun, tavoitteena ei ole näyttävät asanat ja akrobatia vaan ihana, tehokas ja lempeä kehon ja mielen huolto ja toimivan kehon ylläpito.

Mitä jäsenyys tarkkaan ottaen sisältää?

 

Live-jogaharjoituksia on:

joka viikko sunnuntaisin klo 20-20.45 Rauhoittava jooga, keskiviikkoisin klo 17.15-17.45 tasapainottava jooga, sekä yksi noin tunnin mittainen harjoitus kerran kuussa perjantaisin klo 19 alkaen

Liveharjoitusten lisäksi saat joka viikko yhden Virkistävän aamujoogan tellenteena - harjoitus on noin 15 minuuttia joten voit tehdä sen vaikka joka aamu.

Neljässä kuukaudessa saat 72 harjoitusta 17,5 viikon aikana aikana ja yhden harjoituksen hinnaksi tulee vain 1,4 €. Sillä rahalla et saa edes yhtä pientä kahvia pahvimukissa kioskilta! Olisiko hyvinvointisi sen arvoista?

Ajat voivat joissain tapauksessa hiukan muuttua esimerkiksi sairastumisen sattuessa. Muutokset pyritään kuitenkin pitämään minimissään.

Itsenäisyyspäivänä, jouluaattona ja uuden vuoden aattona ei ole liveharjoitusta.  

Kaikki harjoitukset ohjaa Katja Ojala, joka on myös aktiivisesti mukana Keitaan jäsenten Facebook-ryhmässä auttamassa ja neuvomassa ja antamassa vinkkejä.

Bonuksena saat tallenteet kaikista kesäkauden 2023 harjoituksista itsellesi käyttöön jäsenyyden loppumiseen saakka. Tallenteita on kertynyt kesän tunneista 16 kappaletta ja uudet syyskauden tuntien tallenteet ilmestyvät Keitaan Kajabi-verkkokurssialustalle aina noin vuorokausi harjoituksen jälkeen.

Miksi valitsisin juuri nämä harjoitukset?

 

Rentous, yksinkertaisuus, kehon kuuntelu, lempeys... Se kaikki kuulostaa siltä, että sen pitäisi olla helppoa, eikö? 

Mutta eihän se olekaan, olet varmasti huomannut!

Jooga ei ole mitä tahansa venyttelyä, jumppaa ja lojumista, vaan siinä on lukuisia voimakkaita tekniikoita joilla saavuttaa helppoutta, vapautta ja rentoutta. Parhaimmillaan se tapahtuu niin, ettei itse oikeastaan edes huomaa mitä on tehnyt, mutta olo onkin ihan erilainen!

Keitaan joogajäsenenä tulet mukaan osaksi yhteisöämme, teet kehostasi voimakkaamman ja liikkuvamman ja opit:

- Rentoutumaan samalla kun liikut tai olet paikallasi jooga-asennossa

- Pehmeää painautumista ja yhteyttä koko kehoon, jolloin asennon tuki tulee syvältä kehon sisältä, ojentuminen ja oikean asennon ylläpito on vaivatonta ja hengitys vapaa

- miten liikut hengityksen tahdissa niin että liike seuraa hengitystä ja voit antaa liikkeen virrata kuin itsestään

- käyttämään kehoa kokonaisvaltaisesti, niin että koko keho on mukana liikkeen tekemisessä ja kaikista asennoista tulee kevyempiä ja helpompia

- miten voit päästää irti turhista ajatuksista ja liiasta pyrkimisestä, jolloin harjoitus on mieltä rauhoittava ja harjoitusten vaikutukset kantavat pitkälle arkeen

Vaikka tekniikoita on paljon, ne tukevat ja vahvistavat toinen toistaan. Kuin huomaamatta, ilman varsinaista opettelua tai opiskelua, joogasta tulee vaivattomampaa, kehoa ja mieltä rauhoittavaa ja vaikutukset säilyvät pitkälle arkeen.

Nimettömänä kerätty kommentti:

"Taivaallinen aamunavaus. Kiitos Katja. Sinun tunneilla oppii sekä rauhoittumaan että vahvistumaan yhtä aikaa."

Nimettömänä kerätty kommentti:

"Ihan täydellinen harjoitus lomarientojen jälkeen. Kehon ja mielen flow, ajantaju hävisi, oli vain tämä hetki. Kaunis kiitos :)"

Nimettömänä kerätty kommentti:

"Kiitos, paljon tapahtui kehossa erinomaisen ohjauksen ansiosta. Pieneltä tuntuvia juttuja, jotka avasivat liikkeen tarkoitusta hienosti."

Kaikki tunnit ohjaa Katja Ojala, yksi Suomen kokeneimmista joogaopettajista

Katja on opiskellut joogaopettajaksi vuonna 2009 Intian Mysoressa ja vuonna 2011 hän suoritti joogaopettajan jatkokoulutuksen samassa paikassa. Hän aloitti joogan ohjaamisen jo vuonna 2008 astangalla, ja siirtyi päätoimiseksi hathajoogaopettajaksi vuonna 2009.

Hän on ohjannut tuhansia joogatunteja Suomen lisäksi Intiassa, Ruandassa ja Espanjassa, kaikenlaisille ja kaiken tasoisille joogaajille.

Katja on koulutukseltaan myös filosofian tohtori evoluutiobiologian alalla, joten hänen suhtautumisensa joogaankin on utelias, syvälle paneutuva ja parhaan tiedon huomioon ottava. Hän on myös sertifioitu mindfulnessohjaaja (CFM) ja ratkaisukeskeinen coach (Helsingin lyhytterapiainstituutti).

Katjaa inspiroi eniten ihan tavallisten ja varsinkin aloittelevien joogaajien ohjaaminen. Silloin ollaan tekemisissä sen kaikken tärkeimmän kanssa; sen, että jooga oikeasti tukee elämää. 

Kuukausijäsenyyden hinta on vain 33 €/kk

 

 

>> Kyllä, liityn jäseneksi hintaan 33 €/kk >>

Ilmottaudu mukaan koko syyskaudelle! Saat neljän kuukauden joogat hintaan 99 € (norm 33 €/kk)

Osta tästäsyyskuun alusta joulukuun loppuun asti voimassa oleva jäsenyys Keitaan joogatunneille alennettuun hintaan. Tarjous on voimassa 31.8.2023 asti

Saat kaupan päälle tallenteet kaikista Keitaan kesätunneista. 

>> Ostan koko syyskauden jäsenyyden hintaan 39 € >>

00

Päivää

00

Tuntia

00

Minuuttia

00

Sekuntia