Rentoutta, palautumista, mielenrauhaa ja lepoa

Tästä tilaamalla saat ilmaiseksi käyttöösi kolmen harjoituksen sarjan jolla saat lisää rentoutta ja helppoutta elämääsi. Videot jäävät sinulle!

Ensimmäinen harjoitus on yinjoogaa - hyvin hidas, kehoon syvästi vaikuttava ja lempeää joogaa joka rentouttaa kehon ja mielen, tuo hyvää oloa ja kehonhuoltoa.

Toinen harjoitus on rentoutus,  joka auttaa palautumaan, lepäämään, rauhoittaa kehon ja mielen ja tuo terveyttä ja tasapainoa elämään.

Kolman harjoitus on mindfulnessia eli hyväksyvää tietoista läsnäoloa - harjoitus auttavat huomaamaan millainen tämä hetki on, auttaa asettumaan läsnäoloon ja päästämään irti jatkuvista pyrkimyksistä ja stressistä.

Huomaa, että saat harjoitukset heti ne tilattuasi verkkosivulla sekä saat sähköpostissa linkin samalle sivulle. Sähköposti menee usein roskapostikansioon, joten tarkistathan sen jos viestiä ei näy!

Tilaa tästä ilmaiseksi rentouttavat kotijoogaharjoitukset

Helpot ja toimivat harjoitukset eivät vaadi mitään erikoisvälineitä

Täyttämällä lomakkeen sähköpostiosoitteesi ja nimesi tallentuvat järjestelmäämme, jotta voimme olla sinuun yhteydessä. Samalla hyväksyt tietosuojaehtomme. Voit poistua listalta milloin vain "Peruuta tilaus" -kohdasta sähköposteista