Rentoutta, palautumista, mielenrauhaa ja lepoa

Yinjooga on hyvin hidas, kehoon syvästi vaikuttava ja lempeä joogatyyli joka rentouttaa kehon ja mielen, tuo hyvää oloa ja kehonhuoltoa.

Rentoutusharjoitukset auttavat palautumaan, lepäämään, rauhoittavat kehon ja mielen ja tuovat terveyttä ja tasapainoa elämään.

Mindfulness tarkoittaa hyväksyvää tietoista läsnäoloa - mindfulnessharjoitukset auttavat huomaamaan millainen tämä hetki on, auttaa asettumaan läsnäoloon ja päästämään irti jatkuvista pyrkimyksistä ja stressistä.

Tästä tilaamalla saat ilmaiseksi käyttöösi kolmen harjoituksen sarjan jolla saat lisää rentoutta ja helppoutta elämääsi. Videot jäävät sinulle!

Huomaa, että saat harjoitukset heti ne tilattuasi verkkosivulla sekä saat sähköpostissa linkin samalle sivulle. Sähköposti menee usein roskapostikansioon, joten tarkistathan sen jos viestiä ei näy!

Tilaa tästä ilmaiseksi rentouttavat kotijoogaharjoitukset

Helpot ja toimivat harjoitukset eivät vaadi mitään erikoisvälineitä

Täyttämällä lomakkeen sähköpostiosoitteesi ja nimesi tallentuvat järjestelmäämme, jotta voimme olla sinuun yhteydessä. Samalla hyväksyt tietosuojaehtomme. Voit poistua listalta milloin vain "Peruuta tilaus" -kohdasta sähköposteista