Vetristy kotioloissa

Nämä kolme joogaharjoitusta on suunniteltu tämän hetken kehonhuollon tarpeisiin ja erityisesti istumatyön tekijöille. Rentoa, tehokasta ja helppoa kehonhuoltoa!

Sarjassa on kolme osaa:

1) Virkistävä ja erityisesti niskaa, hartioita ja rintakehää avaava harjoitus. Tee aamulla tai työpäivän lomassa, ehkäisee jumeja ja niskakipuja!

2) Kokonaisvaltainen, lempeästi kehoa avaava ja voimistava hathajooga. Tee milloin vaan kun lihakset kaipaavat aktivointia!

3) Rauhoittava, lantion aluetta avaava villasukkajooga. Rentouta lantion alue ja alaselkä liikunnan jälkeen tai illalla ennen nukkumaanmenoa!

Saat harjoitukset heti ne tilattuasi verkkosivulla, sekä saat sähköpostissa linkin samalle sivulle. Laita linkki talteen niin voit tehdä näitä harjoituksia milloin vain haluat! Sähköposti menee todella usein roskapostikansioon, joten tarkistathan sen jos viestiä ei näy!

Tilaa tästä ilmaiseksi kolmiosainen kotijoogasarja

Verkkarijooga on ultimaattinen kotijooga - parinkymmenen minuutin harjoitukset virkistävät, vahvistavat ja rauhoittavat ilman hikeä tai erikoistarvikkeita

Täyttämällä lomakkeen sähköpostiosoitteesi ja nimesi tallentuvat järjestelmäämme, jotta voimme olla sinuun yhteydessä. Samalla hyväksyt tietosuojaehtomme. Voit poistua listalta milloin vain "Peruuta tilaus" -kohdasta sähköposteista