Rentoutta ja rauhaa

verkkovalmennus

 

Rentoutta ja rauhaa keholle ja mielelle

Päästä irti kehon ja mielen kireyksistä yinjoogan, rentoutusharjoitusten ja mindfulnessharjoitusten avulla

Tehokkaita, lempeitä ja yksinkertaisia harjoituksia jotka auttavat:

 • Eroon jumeista ja kireyksistä
 • Palautumaan paremmin
 • Vähentämään stressiä 
 • Lisäävät onnellisuutta, luovuutta ja elämänlaatua

Vähitellen etenevät, lyhyet ja helpot harjoitukset istuvat sinunkin arkeesi. Kurssi huolehtii sinusta kokonaisuutena: siinä on huomioita rauhoittumisen eri osa-alueet jolloin tuloksena on mahdollisimman tehokkaasti rentouttava kurssi.

Tarjous päättyy

Sunnuntaina 22.1.2023 klo 24.00

00

Päivää

00

Tuntia

00

Min

00

sekuntia

Rentoutta ja rauhaa verkkovalmennuksen hinta on 87 €

Jos haluat maksaa pankki- tai luottokortilla, klikkaa alla olevaa nappia.
Maksuvälineenä käy myös Edenred, Smartum, ePassi ja Eazybreak -maksutavat, lähetä siinä tapauksessa viesti [email protected] ja saat maksuohjeet paluupostissa. Kirjautumissivu ja tunnukset tulevat s-postiisi pian ja ovat loppuelämän käytössä. 
>> Kyllä, haluan mukaan! >>

Kehon ja mielen huolto ja rentoutus yhdessä, tehokkaassa paketissa:

 • koska keho vaikuttaa mieleen ja mieli vaikuttaa kehoon
 • koska rento keho ja rauhallinen mieli ovat avain hyvään elämänlaatuun 
 • koska palautuminen tapahtuu hermoston ja hormonien käskyistä, ja mieli viestii hermostolle ja hormoneille milloin siihen on oikea aika. Siksi tehokkain tie rauhoittumiseen on SEKÄ kehon ETTÄ mielen monipuolisesti huomioiva lähestymistapa
 
Yinjooga rentouttaa kehon ja auttaa pääsemään kireyksistä
 
Rentoutusharjoitukset rauhoittavat kehoa ja mieltä ja opettavat taitoja rauhoittumiseen
 
Mindfulness rauhoittaa mielen ja tekee vaikutuksista pysyviä
 • Kiristääkö kroppaasi monestakin kohdasta - joskus enemmän, joskus vähemmän?
 • Onko lonkissa ja selässä jäykkyyttä?
 • Onko iltaisin vaikea saada kierroksia alas?
 • Kiertävätkö ajatuksesi joskus samaa kehää etkä saa niitä loppumaan vaikka haluaisit?
 • Et aina nuku hyvin?
 • Kaipaatko elämään hetkiä jolloin huolehdit vain omasta hyvinvoinnistasi?
 • Tarvitseeko kehosi lempeää ja helppoa kehonhuoltoa?

 

Jos vastasit yhteenkin näistä kysymyksistä "kyllä," on tämä kurssi juuri sinulle!

Näin Rentoutta ja rauhaa -valmennus etenee:

 • Kuuden viikon ajan saat joka viikko viisi lyhyttä yinjooga- ja rauhoittumis/mindfulnessharjoitusta. 10-15 minuuttia päivässä riittää koko kurssin ajan, ja koska harjoitukset pysyvät sinulla, voit tarvittaessa edetä ihan omaan tahtiisi.
 • Ensimmäisellä viikolla teet lyhyitä yinjooga- ja rentoutusharjoituksia. Näin totutat itseäsi uuteen elämäntapaan johon kuuluvat myös palautumisen hetket. Ensimmäisen viikon teema on RAUHOITTUMINEN 
 • Toisella viikolla aloitat yinjooga- ja rentoutusharjoitusten lisäksi helpot, hermostoa rauhoittavat hengitysharjoitukset. Toisen osion teema on HENGITYS
 • Kolmannella viikolla mukaan tulevat yinjoogan lisäksi mindfulnessharjoitukset. Älä säikähdä, harjoitusten määrä ei kuitenkaan lisäänny! 10-15 minuuttia päivässä riittää koko valmennuksen ajan. Kolmannen osion teema on LÄSNÄOLO
 • Viikoilla 3-5 teet sekä kehoa, että mieltä rentouttavia yinjooga- ja mindfulnessharjoituksia, niissä vähitellen edeten. Opit päästämään irti mieltä vaivaavista ajatuksista, opit löytämään mielelle lepopaikan. Neljännen osion teema on KEHON TUNTEMUKSET ja viidennen osion teema TASAPAINO
 • Viikolla 6 olet käynyt kaikki harjoitukset läpi, ja tämän viikon harjoitukset ovat niitä joita toistamalla voit jatkaa vaikka loppuelämäsi. Kuudennen osion teema on IRTI PÄÄSTÄMINEN
 • LISÄKSI saat joka viikko 2 bonusharjoitusta jotka voit tehdä jos niin haluat. Toinen bonuksista on aina pitkä yinjoogaharjoitus, toinen on viikon teemaan liittyvä mielen harjoitus.

Sinäkin voit oppia kevemmän tavan elää elämääsi

Rauhallinen mieli ja rento keho on harjoiteltavissa oleva taito. 

Se on sinullekin mahdollista. Oli tilanteesi mikä vain, vaikka olisit täydellisen onnellinen supersankari tai niin ahdistunut, ettet meinaa selvitä jokapäiväisestä elämästä, rentoutumisesta ja mielen harjoittamisesta on sinulle hyötyä. 

Ratkaisu ei ole, että hankkisit elämääsi uusia asioita, tai muuttuisit itse erilaiseksi. Sen sijaan se on sitä, että opit huomaamaan ajatuksesi, opit katselemaan niitä pienen etäisyyden päästä. Silloin voit oppia päästämään helpommin irti niistä ajatuksista ja asioista, jotka harhauttavat sinut pois siitä, mikä on tärkeää juuri sillä hetkellä. Kun opit ajatuksista irti päästämisen, voit elää itsesi näköistä elämää.

Mielen harjoittaminen alkaa rentoutumisesta, pienistä askelista. Tämä ei ole terapiaa, ei uskontoa, ei "lisää lempeyttä ja enkelipölyä" -höttöä, vaan yksinkertaisia, koeteltuja harjoituksia joilla saat lisää pehmeyttä, hyvinvointia ja vapautta elämääsi. 

Rentous on mahdollista silloinkin, kun olet aikaansaava ja aktiivinen. Itse asiassa, kun kehon ja mielen kireydet hellittävät, on mahdollista elää enemmän täysillä kuin ennen. Kun lepäämisestä tulee helpompaa, on myös helpompaa olla aktiivinen silloin kun haluat.

Se kuitenkin vaatii harjoittelua, sillä suurimman osan tähänastisesta elämästäsi olet todennäköisesti harjoitellut suorittamista ja aina enemmän tavoittelua. Tiedän, että kun on elämä muutenkin kiireistä ja stressaavaa, ei harjoittelulle tahdo löytyä aikaa eikä jaksamista.

Siksi olen suunnitellut sinulle tämän valmennuksen. Että polku olisi mahdollisimman vaivaton sinulle. 

Tämä valmennus on helppo askel kohti levollisempaa mieltä ja kehoa.

Rentoutuminen muuttaa kehoa ja hermostoa, mindfulness muuttaa ajattelua

Elämän muuttaminen rennommaksi kannattaa aloittaa lyhyistä, rentouttavista harjoituksista jotka auttavat vapautumaan kehoa ja mieltä vaivaavista kireyksistä.

Pelkät rentoutusharjoitukset eivät kuitenkaan kannattele pitkälle, vaan niiden vaikutus kuluu kohtuullisen pian pois.

Mindfulnessharjoitusten vaikutus ei kulu pois. Kun teet rentouttavan harjoituksen osana myös mindfulnessharjoituksen, kehität aivojasi onnellisempaan suuntaan, pysyvästi.

Mindfulnessharjoitukset johtavat lukuisien tieteellisten tutkimustenkin mukaan kestävään ajattelutavan muutokseen joka auttaa elämään rennommin.

Kun opit rauhoittumaan, suhtautumaan itseensä hyväksyvästi ja huomaamaan millainen kokemus on olla läsnä juuri tässä hetkessä, kun opit päästämään irti ajatuksista, saat kokea harjoituksen voiman. Mieli ei mene niin helposti solmuun eikä ongelmiin jää jumiin.

 

Hanna

"Harjoitusten jälkeen olo on aina tasapainoisempi ja onnellisempi. Näista taidoista on ollut iloa varsinkin perheeni hektisessä arjessa."

Yinjooga

Yinjooga rentouttaa, syvävenyttää ja vapauttaa kehon jännityksiä. Yinjooga-asennoissa pysytään kolmesta viiteen minuuttia, jolloin harjoituksen vaikutukset pääsevät syvälle kehoon ja mieleen. Rentoutusta on usein helpoin lähestyä kehon kautta, ja yinjooga on siinä äärimmäisen tehokasta. 

Rentoutus- ja hengitysharjoitukset

Rauhoittavat hermoston ja auttavat laskeutumaan lepoon. Kun opit ensin rentoutta ja luonnollista, pehmeää hengitystä, ovat mindfulnessharjoitukset miellyttäviä ja helppoja.

Mindfulness

Opit päästämään irti stressaavista ajatuksista ja mieleesi tulee lisää tilaa. Mindfulnessin oppiminen takaa, että kyseessä eivät ole vain väliaikaiset kikat vaan muutokset ovat syviä ja tavoitettavissa kaikissa elämän tilanteissa.

Mitä on yinjooga? Miksi sitä on tällä kurssilla?

Yinjooga on äärimmäisen hidasta, erityisesti sidekudoksiin vaikuttavaa joogaa. Jooga-asennoissa ollaan useita minuutteja, ja niissä käytetään apuvälineinä mm. tyynyjä, vilttejä ja vöitä jotta lihakset eivät joutuisi tekemään töitä ja asennoissa rentoutuminen on mahdollista.

Yinjoogan nimi tulee taolaisesta yin & yang -ajatuksesta, jossa maailma on jaettu yin-puoleen, joka on hidasta, kiinteää ja rauhallista, sekä yang -puoleen, joka on nopeaa, liikkuvaa ja energistä. Koska elämäntapamme nykyään on hyvin nopea, liikkuva ja energiaa vaativa, tasapainoa elämään löytää useimmiten juuri lisäämällä sen vastakohtaa eli rauhallisuutta ja hitautta.

Yinjooga huoltaa sidekudoksia, saa ne muuttumaan kuivista ja hauraista joustaviksi ja vahvoiksi. 

Yinjoogan avulla saa myös lisää liikkuvuutta esimerkiksi lonkkiin ja selkään. Yinjoogan jälkeen lonkat tuntuvat öljytyiltä, liikkuminen on kissamaisen notkeaa, on helppo hengittää syvään.

Ennen kaikkea yinjooga on syvästi rauhoittavaa sekä keholla ja mielelle. Se vaikuttaa kehon kautta suoraan hermostoon, ja yinjoogaharjoitus on luonnostaan hyvin lempeä ja meditatiivinen.

Koska rauhoittuminen on monelle vaikeaa, yinjooga on siihen yksi parhaita mahdollisia välineitä, sillä sen rentouttava vaikutus on automaattinen kun asentoihin asettuu lempeän tuetusti.

Mitä on mindfulness? Miksi sitä on tällä kurssilla?

Mindfulness tarkoittaa hyväksyvää tietoista läsnäoloa. Se on meille aivan luonnollinen tapa olla, mutta toisaalta myös jotain muuta kuin miten me yleensä olemme läsnä arjessamme.

Mindfulnessharjoituksissa käytetään hyväksi syvää tuntemusta mielen toiminnasta, tämä tietämys pohjaa niin vanhoihin aasialaisiin traditioihin kuin länsimaiseen ymmärrykseen aivojen toiminnasta ja psykologiasta. 

Mindfulness on irti päästämistä ja tähän hetkeen asettumista. Ajatuksia saa tulla ja mennä. Kaikki tunteet ovat sallittuja, mihinkään ei tarvitse pyrkiä.

Mindfulness on tutkimusten mukaan hyvin tehokas keino vähentää stressiä, lisätä elämänlaatua ja onnellisuutta. Koska mindfulnessharjoitukset on suunniteltu nimenomaan länsimaisille ihmisille, ne on helppo oppia ja ne sopivat hyvin elämäntapoihimme.

Mindfulness harjoittamalla on vastustuskykyisempi elämän ikäville ja stressaaville puolille ja kykenee paremmin huomaamaan elämän onnelliset puolet.

Kuuden viikon valmennus hyödyttää sinua lopun elämääsi

Ei opiskelua ja lisävelvollisuuksia vaan harjoituksia, jotka ovat ihanan helppoja ja samalla opettavat sinulle uusia, rennompia tapoja.

 • Enemmän kuin pelkkä sarja erilaisia harjoituksia - valmennus on suunniteltu niin, että se todella auttaa muuttamaan elämääsi
 • Yinjooga on syvästi rauhoittavaa ja kehon kireyksiä avaavaa joogaa jossa jooga-asennoissa ollaan 3-5 minuuttia. Tässä valmennuksessa  yinjoogassa keskitytään kehon kuunteluun ja mielen rauhoittumiseen. 
 • Oppiminen tapahtuu vähitellen, samalla kun teet harjoituksia. Ei erillisiä luentoja.
 • Kuusi osiota harjoituksia jotka etenevät helposta enemmän kokemusta vaativaan.
 • 6 viikon valmennuksessa saat joka viikko viisi 10-15 min harjoitusta ja bonuksena vielä 1-2 pidempää harjoitusta joka viikko. Voit tehdä kaikki harjoitukset vaikka sängyssäsi ennen nukkumaan menoa! 
 • Voit edetä omaan tahtiisi - videot jäävät sinulle! Voit valita lempiharjoituksesi ja toistaa niitä vaikka lopun ikääsi
 • Koska harjoitukset  ovat helppoja ja lyhyitä ja voit tarvittaessa ottaa pitkänkin tauon valmennuksesta, et voi hävitä
 
Kyllä, haluan mukaan

Löydä rennompi ote elämään

Jos elämäsi on muutenkin hektistä, et varmastikaan kaipaa itsellesi valmennusta joka syö pitkiä aikoja joka päivä tai jossa joudut tekemään vaativia ajatteluharjoituksia. Tässä valmennuksessa olen tehnyt pohjatyön sinulle valmiiksi - etenet helpoin pienin askelin harjoituksesta toiseen ja taitosi kasvavat miltei huomaamatta. Joka ikinen harjoitus on helppo ja rentouttava

Tule mukaan, anna itsellesi mahdollisuus hellittää hetkeksi, löydät energisemmän ja hyvinvoivan itsesi!

 

"Jo heti aluksi yinjooga tuntui rentouttavalta (vaikka välillä epämukavalta!) mutta mindfulnessharjoitukset vaikeilta. Mieli oli täynnä ajatuksia joita yritin sulkea pois. Onneksi harjoitukset oli lyhyitä. Jossain vaiheessa sitten löysin sen rauhan josta puhuit, ja nykyään tuntuu ihanalta olla vaan itsekseen hiljaisuudessa. Aion jatkaa!"

Riikka

Bonukset

Koska elämäsi on varmasti muutenkin ihan tarpeeksi täynnä velvollisuuksia, olen suunnitellut tämän valmennuksen niin, että pystyt tekemään sen mahdollisimman vähällä vaivalla ja harjoitukset ovat lyhyitä.

Koska joskus saatat kaivata pidempää harjoitusta ja sen tuomaa rauhoittumista, joka viikolla on kaksi bonusta (jotka voit tehdä tai jättää hautumaan)toinen on yinjoogaharjoitus, jossa yhdistyvät kaikki sen viikon jooga-asennot. Toinen on rerntoutus- tai mindfulnessharjoitus viikon teemaan liittyen

Tämä valmennus on suunniteltu olemaan sinulle hyödyksi hyvin pitkäksi aikaa. Niinpä lisäbonuksena saat viimeisellä viikolla seuraavat videot jotka ovat erityisen hyödyllisiä kun teet ne vasta tämän valmennuksen jälkeen joten saat ne tämän valmennuksen lopuksi:

Bonus 1: Meditaatio RAIN teemalla - Recognize, Allow, Investigate & Nurture (suomennettuna suunnilleen huomaa, salli, tutki, hoivaa.) Harjoitellaan lempeää asennetta, sitä että avaudutaan huomaamaan oma kokemus juuri sellaisena kuin se on.

Bonus 2: Meditaatio jossa kiinnitämme huomiota erityisesti epämiellyttäviin tuntemuksiin kehossa. Tämä ei ole niin kurjaa kuin miltä se kuulostaa, ja sillä on huomattava vaikutuis omaan hyvinvointiin sillä totuus on, että epämiellyttäviä tuntemuksia on elämässä ihan varmasti paljon enemmän kuin toivoisi.)

Bonus 3: Ystävällisen asenteen meditaatio. Tämä harjoitus on todella onnellistava! Se auttaa suhtautumaan sekä itseen että toisiin ystävällisellä ja iloitsevalla asenteella.

 

Videot jäävät sinulle

Pelkäätkö, ettet ehdikään tehdä kurssin harjoituksia ajallaan? Onko sinulle joskus käynyt niin, että olet ostanut kurssin mutta harjoitukset ovat jääneet tekemättä? Tämän kussin saat kokonaan omaksesi, voit palata sen harjoituksiin vaikka vuosien jälkeen.

Hei, olen Ojalan Katja

ja olen suunnitellut tämän verkkokurssin.

Viisitoista vuotta sitten olin stressaantunut tutkija yliopistolla. Harrastin joogaa, mutta en juuri saanut siitä lisää seesteisyyttä elämään. Olin myös käynyt muutamalla meditaatiokurssilla, mutta koska meditaatio tuntui ikävältä kärvistelyltä pitkiä aikoja paikallaan, ei niitä harjoituksia tullut tehtyä.

Olin kuitenkin tosi vakuuttunut siitä, että mielen harjoitukset ovat hyödyllisiä, sillä luin paljon tieteellisiä tutkimuksia esimerkiksi mindfulnessharjoitusten vaikutuksesta. Joogastakin tajusin, että se oli paljon muutakin kuin hankaliin asentoihin vääntäytymistä, mutta en ihan ymmärtänyt mistä on kyse.

 

Kun sitten muutin kolmeksi vuodeksi Intiaan, perehdyin niin joogaan kuin mielen harjoittamiseen oikein toden teolla. Opiskelin kehon ja mielen yhteyttä, meditaatiotekniikoita ja miten joogit ovat Himalajalla jo tuhat vuotta sitten harjoittaneet mieltään. Kun palasin Suomeen, jatkoin opiskelemalla varsinkin länsimaisten opettajien kanssa esimerkiksi anatomiaa, mindfulnessharjoituksia, neuropsykologiaa ja valmentamista.

Voi kun olisin silloin aikoinaan osannut nämä asiat! Nyt pyöritän kahta yritystä, olen yksinhuoltaja ja joskus stressaa! Mutta se ei ole ongelma - tiedän, miten saan itseni rauhoittumaan, mieleni on joustavampi, keho on rennompi. Rentous ei minulle tarkoita ollenkaan laiskuutta, vaan sitä, että jaksaa helposti tehdä niitä asioita joita pitää tärkeinä, koska silloin kun on levon ja palautumisen aika, se tapahtuu helposti.

Olen kokenut joogaopettaja (RYT500, Yoga Indea) ja mindfulnessohjaaja (CFM®) sekä ratkaisukeskeinen coach (Lyhytterapiainstituutti) . Olen ollut päätoiminen jooga- ja meditaatio-opettaja vuodesta 2008, ja olen ohjannut joogaa Suomen lisäksi Intiassa, Ruandassa ja Espanjassa. Olen koulutukseltani myös luonnontieteen tohtori, ja väitöskirjani tein tutkien eläinten käyttäytymisekologiaa. 

Minuun voit olla yhteydessä lähettämällä viestin osoitteeseen [email protected]. Toivon kuulevani sinusta 😊🙏

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mietityttääkö jokin asia, etkö ole varma sopiiko kurssi sinulle? Siinä tapauksessa lähetä minulle viesti osoitteeseen [email protected] niin pohditaan tilannettasi yhdessä :)

Plussat ja miinukset

Ymmärrän, että tämä kurssi ei ole ihan kaikille, ja haluan että ymmärrät hyvät ja huonot puolet ennen kuin teet ostopäätöksen.

Ensinnäkin, harjoituksia on tarkoitus oikeasti tehdä. Siihen kuluu aikaa. Jos sinulla ei ole aikomustakaan tehdä näitä harjoituksia, on parempi ettet osta kurssia. Toisaalta, olen suunnitellut kurssin niin, että kaikki harjoitukset bonuksia lukuunottamatta ovat lyhyitä, suurin osa noin 10-15 minuuttia. Lisäksi, säästät aikaa kun et joudu lähtemään kotoasi minnekään.

Toiseksi, tämä on verkkokurssi eikä mukana ole henkilökohtaista ohjausta, tsemppausta ja ryhmän tukea. Se on huomioitu hinnassa. Ajattele jotain oikein rentouttavaa mitä voisit tehdä - vaikka kuumakivihieronta jonka hinta on noin 85 € - tämän kurssin hinta on huomattavasti vähemmän. Lisäksi hieronnan vaikutus karisee pois parissa päivässä, nämä harjoitukset saat pitää kokonaan itselläsi ja opit niissä taitoja joista hyödyt loppuelämäsi.

Olen ohjannut joogaa vuodesta 2007, mindfulnessharjoituksia vuodesta 2014 ja online-tunteja vuodesta 2013. Tässä ajassa tuhansien ohjattujen tuntien jälkeen minulla on oikein hyvä käsitys siitä, miten valita harjoituksia jotka ovat toimivia myös verkon kautta ohjattuna, miten millainenkin sanallinen ohje ymmärretään, miten miten näyttää liikkeet niin, että se on hyvin selkeä osallistujalle.

Nämä harjoitukset on suunniteltu yksinkertaisiksi niin, että ne onnistuvat kyllä jos kehosi on suunnilleen terve. Tällä kurssilla ei ole rankkaa joogaa eikä akrobatiaa.Samoin rentoutus- ja mindfulnessharjoitukset on suunniteltu tarpeeksi yksinkertaisiksi niin että ne sopivat ihan aloittelijoille.

Mieti, kannattaako ottaa vastuu omasta hyvinvoinnista ja satsata tähän kurssiin vai jatkaa samoin kuin ennen. Jos et muuta mitään, mikään ei muutu. 

Jo sillä, että teet muutaman lyhyen ja helpon helpon harjoituksen joka viikko saat kivuttomuutta, levollisuutta, voit keskittyä omiin hommiisi ja omaan elämääsi kun mielen sekamelska ja kehon jumit eivät vie kaikkea huomiota. Jos liikkuminen on helppoa, säryt ja kireydet eivät vaivaa, jos pitkätkään työpäivät eivät tuo päänsärkyä ja mielikin on rauhallinen - eikö olisi mukavaa?

Kurssilla on 100 % tyytyväisyystakuu

Annan sinulle kurssista täyden rahat takaisin -takuun.

Olen nähnyt näiden harjoitusten tehon satoja kertoja, ja saan joka viikko kymmeniltä ihmisiltä palautetta siitä, miten hyvää ne tekevät. Olen siis vakuuttunut siitä, että harjoitus toimii. 

Lupaan, että jos teet kaikki harjoitukset etkä pidä niitä hintansa arvoisina, maksan sinulle kurssin hinnan ilman mitään kysymyksiä kokonaisuudessaan takaisin, jos kerrot minulle asiasta kuuden viikon sisällä kurssin aloittamisesta. Laita vain mailia [email protected], saat rahasi takaisin. Valitettavasti takuu ei ole voimassa jos maksat liikuntaedulla, sillä niiden ehdot eivät salli palautusta.

Rentoutta ja rauhaa verkkovalmennuksen hinta on 87 €

Jos haluat maksaa pankki- tai luottokortilla, klikkaa alla olevaa nappia.
Maksuvälineenä käy myös Edenred, Smartum, ePassi ja Eazybreak -maksutavat, lähetä siinä tapauksessa viesti [email protected] ja saat maksuohjeet paluupostissa. Kirjautumissivu ja tunnukset tulevat s-postiisi pian ja ovat loppuelämän käytössä. 
Kyllä, haluan mukaan!

Tarjous päättyy

Sunnuntaina 22.1.2023 klo 24.00

00

päivää

00

tuntia

00

minuuttia

00

sekuntia