Liikkuvuuden Lähteillä: 15 Päivän Joogahaaste

  🌿 Kärsitkö jatkuvista jumeista tai jäykkyydestä? 🌿

 

🌿 Oletko huomannut, että ikääntyessäsi kehosi ei ole enää yhtä joustava kuin ennen? 🌿

 

🌿 Vietätkö suuren osan päivästäsi istuen, ja tunnet sen vaikuttavan liikkuvuuteen ja hyvinvointiin?🌿 

 

🌿 Onko sinulla vanhoja vammoja jotka rajoittavat liikkuvuuttasi? 🌿

 

🌿 Oletko aktiivinen liikunnan harrastaja, mutta huomaat jäykistyneesi, koska et keskity riittävästi kehonhuoltoon? 🌿

 

Tule mukaan 15 päivän Liikkuvuuden lähteillä -joogahaasteeseen  

 

🌿 Lisää liikkuvuutta🌿

🌿 Vähemmän kireyttä 🌿

🌿 Parempi kehonhallinta 🌿

🌿 Parempi kehon toiminnallisuus 🌿

 

Nämä joogaharjoitukset on suunniteltu sellaisiksi, että ne tulee tosiaan tehtyä! Ne ovat sopivan pituisia, erityisiä välineitä tai valmistautumista ei tarvita, ne ovat sopivan yksinkertaisia ja tehokkaita, silti lempeitä. 

Kaikki harjoitukset on suunniteltu aloittelijat ja vain vähän kokeneet joogaajat huomioiden. Samoin huomioon otetaan yleisimmät krempat ja kehon jäykkyydet.

Mitään ei tarvitse osata, välineiksi riittävät verkkarit ja tyyny tai pari. Vaikka liikkeet ja asennot ovat helppoja, ne ovat myös hyvin tehokkaita lisäämään liikkuvuutta, viemään kehon ja mielen kireyksiä pois ja tuomaan kokonaisvaltaisen levollisen olon.

Liikkuvuuden lähteillä  - 15 päivän joogahaasteen hinta on vain 49 €

 

>> Kyllä, tulen mukaan joogahaasteeseen >>

"Hei, olen Ojalan Katja,

 

Tervetuloa mukaan!

Itse olen taipuvainen liialliseen ajatteluun, suunnitteluun ja stressaamiseen. Selkä ja niskakin kipeytyvät helposti, varsinkin jos ja kun teen paljon tietokoneella töitä.

Mutta huomaan sen vain jos en joogaa säännöllisesti!

Yleensä joogaan useamman kerran viikossa jo ihan työn puolesta - se tuntuu niin luonnolliselta, etten edes muista millaista elämä olisi ilman.

Ja sitten, jos joskus tulee tauko, muistankin: alaselkä juilii, niska on jumissa, olen väsynyt koska en ole nukkunut kunnolla.

Siksi haluan tarjota sinullekin tilaisuuden joogata säännöllisesti: jotta voisit ylläpitää hyvinvointiasi helposti, pitää hermoston rauhallisena, selän terveenä ja kehon vetreänä.

Nämä harjoitukset on suunnattu erityisesti ajatellen ihan tavallisia, työssäkäyviä (tai eläkeläisiäkin!) suomalaisia. Ei tarvitse pystyä vääntäytymään solmuun, tavoitteena ei ole näyttävät asanat ja akrobatia vaan ihana, tehokas ja lempeä kehon ja mielen huolto ja toimivan kehon ylläpito.

Liikkuvuus tarkoittaa kykyä liikuttaa kehoa monipuolisesti ja hallitusti, yhdistäen voimaa, kehonhallintaa ja notkeutta.

Tämä haaste ei ole vain notkeuden lisäämistä – se on matka kohti kokonaisvaltaista liikkuvuutta. Opit, miten voit parantaa kehosi toiminnallisuutta ja hallintaa, vähentää kireyttä ja lisätä liikkuvuutta. 15 päivän aikana saat: 

  • Lisää liikkuvuutta: Jokainen harjoitus on suunniteltu parantamaan kehosi joustavuutta ja liikelaajuutta.
  • Vähemmän kireyttä: Rentouta ja venytä lihaksia, jotka ovat jännittyneet toistuvasta käytöstä tai istumisesta.
  • Parempaa kehonhallinta: Opit hallitsemaan kehoasi tarkemmin ja tehokkaammin jokaisen liikkeen kautta.
  • Parempi kehon toiminnallisuus: Lisäämällä liikkuvuutta parannat kehosi yleistä toimintakykyä ja ehkäiset vammoja.

Nimettömänä kerätty kommentti:

"Taivaallinen aamunavaus. Kiitos Katja. Sinun tunneilla oppii sekä rauhoittumaan että vahvistumaan yhtä aikaa."

Nimettömänä kerätty kommentti:

"Ihan täydellinen harjoitus lomarientojen jälkeen. Kehon ja mielen flow, ajantaju hävisi, oli vain tämä hetki. Kaunis kiitos :)"

Nimettömänä kerätty kommentti:

"Kiitos, paljon tapahtui kehossa erinomaisen ohjauksen ansiosta. Pieneltä tuntuvia juttuja, jotka avasivat liikkeen tarkoitusta hienosti."

Liikkuvuuden lähteillä -joogahaasteen sisältö:

 

Liityttyäsi haasteeseen sinulle avautuu uusi 15 minuutin joogaharjoitus joka aamu klo 6 viidentoista päivän ajan. Harjoitukset ovat suositulla Kajabi-verkkokurssialaustalla jota voit käyttää verkkoselaimen tai appin kautta.

Harjoitukset jäävät sinulle, eli voit palata niihin vielä vuosienkin kuluttua.

 

Päivät 1-5: Perusteet

Päivä 1: Liikkeen ja hengityksen yhdistäminen. Tutustu joogan perustaan: kuinka hengitys ja liike yhdistyvät luoden meditatiivisen ja keskittyneen kokemuksen.

Päivä 2: Linjaukset. Opi, miten asentojen oikea linjaus auttaa maksimoimaan hyödyt ja vähentämään loukkaantumisen riskiä. Missä ja miten liikkeiden tulisi tuntua?

Päivä 3: Hengitys. Syvennä ymmärrystäsi hengityksen ja liikkeen yhdistämisestä, joka edistää sekä kehon että mielen harmoniaa.

Päivä 4: Tasapainon kehittäminen. Keskity asentoihin, jotka vahvistavat tasapainoa ja vakautta, edistäen kehonhallintaa ja keskittymistä.

Päivä 5: Joustava selkä. Keskitä huomio keskivartalon liikkuvuuteen ja selän notkeuteen, mikä on tärkeää sekä joogassa että jokapäiväisessä elämässä.

 

Päivät 6-10: Joogasta joogaa

Päivä 6: Voiman ja venytyksen yhdistäminen. Tutki, miten voimaa rakentavat asanat ja syvät venytykset voivat täydentää toisiaan, parantaen kehon joustavuutta ja vahvuutta.

Päivä 7: Rauhoittava jooga. Sukella syvemmin rauhoittaviin asentoihin, jotka auttavat mieltä rentoutumaan ja kehoa palautumaan. Sisältää syvävenytyksiä stressin lievittämiseksi.

Päivä 8: Hengityksen syventäminen. Syvennä tietoisuuttasi hengityksestä, oppien kuinka syvempi hengitys voi parantaa sekä fyysistä että henkistä hyvinvointia.

Päivä 9: Keskittyminen ja keskustan vahvistus. Harjoittele asentoja, jotka vahvistavat keskivartaloa, parantavat ryhtiä ja edistävät sisäistä voimaa.

Päivä 10: Mielen ja kehon yhteys. Keskity harjoituksiin, jotka yhdistävät mielen ja kehon, auttaen ymmärtämään tämän tärkeän yhteyden ja sen vaikutukset kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

 

Päivät 11-15: Syvennystä joogaan

Päivä 11: Hartioiden ja selän hyvinvointi. Opi asanat, jotka auttavat lievittämään hartia- ja selkäjännityksiä.

Päivä 12: Kehonhuolto ja palautuminen. Tämä harjoitus  tarjoaa rentouttavia ja palauttavia tekniikoita, jotka ovat hyödyllisiä niin joogamatolla kuin sen ulkopuolellakin, auttaen ylläpitämään kehon hyvinvointia ja ehkäisemään ylirasitusta.

Päivä 13: Tasapainon ja joustavuuden yhdistäminen. Yhdistä tasapainoa ja joustavuutta edistävät harjoitukset, luoden monipuolisen ja haastavan kokemuksen.

Päivä 14: Rauhoittava hengitys ja meditaatio. Yhdistä hengityksen hallinta ja meditatiiviset tekniikat, edistäen syvää rentoutumista ja mielenrauhaa.

Päivä 15: Koko kehon harmonia. Koe kattava harjoitus, joka yhdistää kaikki opitut elementit, tasapainottaen kehoa ja mieltä.

Harjoitukset ohjaa Katja Ojala, yksi Suomen kokeneimmista joogaopettajista

Katja on opiskellut joogaopettajaksi vuonna 2009 Intian Mysoressa ja vuonna 2011 hän suoritti joogaopettajan jatkokoulutuksen samassa paikassa. Hän aloitti joogan ohjaamisen jo vuonna 2008 astangalla, ja siirtyi päätoimiseksi hathajoogaopettajaksi vuonna 2009.

Hän on ohjannut tuhansia joogatunteja Suomen lisäksi Intiassa, Ruandassa ja Espanjassa, kaikenlaisille ja kaiken tasoisille joogaajille.

Katja on koulutukseltaan myös filosofian tohtori evoluutiobiologian alalla, joten hänen suhtautumisensa joogaankin on utelias, syvälle paneutuva ja parhaan tiedon huomioon ottava. Hän on myös sertifioitu mindfulnessohjaaja (CFM) ja ratkaisukeskeinen coach (Helsingin lyhytterapiainstituutti).

Katjaa inspiroi eniten ihan tavallisten ja varsinkin aloittelevien joogaajien ohjaaminen. Silloin ollaan tekemisissä sen kaikken tärkeimmän kanssa; sen, että jooga oikeasti tukee elämää. 

Ilmottaudu mukaan koko syyskaudelle! Saat neljän kuukauden joogat hintaan 99 € (norm 33 €/kk)

Osta tästäsyyskuun alusta joulukuun loppuun asti voimassa oleva jäsenyys Keitaan joogatunneille alennettuun hintaan. Tarjous on voimassa 31.8.2023 asti

Saat kaupan päälle tallenteet kaikista Keitaan kesätunneista. 

>> Ostan koko syyskauden jäsenyyden hintaan 39 € >>

00

Päivää

00

Tuntia

00

Minuuttia

00

Sekuntia

Katso tästä haasteen ensimmäinen harjoitus

Tässä harjoituksessa yhdistyvät liike, hengitys ja kehoa avaavat asennot. Kokeile, sopiiko tällainen jooga sinulle!

 

Tule mukaan! Liikkuvuuden lähteillä  -joogahaasteen hinta on vain 49 €

>> Kyllä, tulen mukaan joogahaasteeseen >>