Joogaa Jäykille

ja jumissa oleville 

- Lisää liikkuvuutta, parempi ryhti ja vähemmän stressiä yksinkertaisilla joogaharjoituksilla -

 
Kyllä, haluan mukaan hinnalla 87 € >>
 • Kipeytyykö niskasi, hartiasi tai selkäsi työpäivän mittaan?
 • Ovatko lonkkasi, selkäsi tai niskasi jäykistyneet vähitellen?
 • Etkö enää pääse samoihin asentoihin kuin nuorempana?
 • Onko joskus pakko ottaa särkylääkettä kun työpäivän aikana jumittuneet hartiat ja selkä saavat aikaan juilivan päänsäryn?
 • Oletko työssä jossa vietät pitkiä aikoja samassa asennossa?
 • Lysähdätkö päivän mittaan huonoon asentoon työpöydän ääressä? 
 • Ovatko lonkkasi jäykät tai kävely töpöttelevää?
 • Ovatko lihaksesi jumissa?
 • Harrastatko liikuntalajia jossa paremmasta liikkuvuudesta olisi apua?

 

Jos vastasit yhteenkin näistä kysymyksistä "Kyllä," tämä kurssi on juuri sinulle!
 
Saat lisää liikkuvuutta ja pääset eroon jumeista rauhallisten ja yksinkertaisten joogaharjoitusten avulla.
 
Kun kehosi on vetreämpi ja liikkuvampi, on hengittäminen helpompaa, on helpompi rentoutua, on helpompi elää energistä elämää
 
Kaikki kurssin harjoitukset on suunniteltu erityisesti auttamaan nykypäivän suomalaisen kehon ongelmakohtia.

Miksi osallistuisin juuri tälle kurssille?

Koska näiden harjoitusten avulla:

 • Saat niskan-hartia-alueen vetreäksi
 • Saat lisää liikkuvuutta lonkkiisi jolloin kävely ja juoksu rullaa paremmin

 • Rintakehä pysyy auki, on helppo istua ja seistä hyvässä asennossa eikä selkä kipeydy niin helposti

 • Pysyt paremmassa ryhdissä

 • Voimistut ja saat lisää liikekontrollia varsinkin lantion alueelle

 • Opit käyttämään apuvälineitä joogaharjoituksen aikana jolloin asentoja ja liikkeitä on helpompi tehdä, olit kuinka jäykkä vaan

 • Virkistät itsesi aamulla
 • Rauhoitat kehosi illalla.
 • Sinulla on mahdollisuus edistyä, sillä harjoitukset alkavat helpommista ja etenevät halutessasi vaativampiin

Tule mukaan joogaa jäykille -verkkokurssille hintaan  97 € - sinun ei ole pakko olla jäykkä, mutta se auttaa!

Notkeat ihmiset eivät tarvitse lisää liikkuvuutta, päin vastoin runsaasta venyttelystä voi silloin olla jopa haittaa. Notkeat ihmiset tarvitsevat yleensä enemmän voimaa ja tukea keholleen, eivät lisää liikkuvuutta. Jäykälle keholle lisäliikkuvuudesta taas on hyötyä, sillä se auttaa liikkumaan joustavasti ja tehokkaasti, pysymään oikeassa asennossa helpommin ja vähentää kipuja ja jännityksiä.

 

Maksuvälineenä käyvät myös Edenred, Smartum, ePassi ja Eazybreak -maksutavat, lähetä siinä tapauksessa viesti [email protected] niin saat maksuohjeet paluupostissa. Kirjautumissivu ja tunnukset tulevat s-postiisi ja ovat loppuelämän käytössä. 
Kyllä, haluan mukaan!

Joogaharjoitukset jotka on räätälöity suomalaisille joogaajille.

Elintapamme ovat erilaiset kuin silloin kun jooga kehitettiin Intiassa. Istumme paljon, ja kehomme kaipaa avausta erityisesti etupuolelta, jolloin ryhti pysyy hyvänä, selkä- ja hartiakivut poissa ja rintakehä auki.

 

 

Monipuoliset harjoitukset joista voit valita omat suosikkisi

Haluatko avata lonkkia?  Virkistyä nopeasti aamuisin? Rauhoittua monipuolisesti venytellen? Tehdä rauhallisia, kokonaisvaltaisia joogaharjoituksia?

Oli sinulle sopivin harjoitus mikä vain lukuisista vaihtoehdoista, voit toistaa sitä vaikka useiden vuosien ajan, jolloin kehosi todella saa tarvitsemansa hyödyn. Jos taas kaipaat kokonaisvaltaista avausta ja vahvistusta koko kehollesi, teet kaikkia harjoituksia jolloin koko keho saa kaipaamaansa huoltoa.

Rauhoittavia, virkistäviä ja tasapainottavia harjoituksia

Joogan on tarkoitus tuoda tasapainoa elämään. Kun olet tasapainossa, voit elää ilman väsymystä tai stressiä. Eri hetkinä tasapaino löytyy eri suunnista - joskus tarvitset energisointia, joskus rauhoittumista. 

Liike, rantakehän avaaminen ja taaksepäin taivuttavat energisoivat, pitkät staattiset venytykset varsinkin lantion alueelle taas rauhoittavat. 

 

Jalat niskan taa?

Moi, olen Ojalan Katja,

Joogaa jäykille -kurssin ohjaaja. Kuvassa olen joogaopettajani Bharath Shettyn kanssa ja videolla kerron miten oma joogapolkuni on edennyt.

Kun aloitin joogan 18 vuotta sitten, halusin parantaa liikkuvuuttani ja niinhän siinä tosiaan kävi. Minä, joka olin koko ikäni ollut jäykkä, opin istumaan lootusasennossa ja laittamaan jalat niskan taakse. 

Joogaharjoitus on pitänyt minut hyvässä kunnossa, pitänyt säryt ja krempat poissa, mutta myös liiallisuuksiin mennessään tuonut yliliikkuvuutta ja kipuja.

Enää en saa jalkoja niskan taakse! En ole edes kiinnostunut yrittämään, sillä viimeiset 10 vuotta olen joogannut hyvinvointini tueksi, eikä jalkojen laittaminen niskan taakse tue hyvinvointiani, päinvastoin.

Sen sijaan, räätälöidyt harjoitukset varsinkin selän hyvinvoinnin tueksi pitävät kehoni vetreänä ja kivuttomana. 

Nyt tiedän millaista joogaharjoitusta kannattaa tehdä pysyäkseen terveenä, hyvinvoivana ja vetreänä. Tällä kurssilla jaan osaamiseni asiasta sinullekin!

 

Takuu

Saat kurssista täyden rahat takaisin -takuun.

Olen nähnyt näiden harjoitusten tehon satoja kertoja, ja saan joka viikko kymmeniltä ihmisiltä palautetta siitä, miten hyvää ne tekevät. Olen siis vakuuttunut siitä, että harjoitus toimii. 

Lupaan, että jos teet kaikki harjoitukset etkä pidä niitä hintansa arvoisina, maksan sinulle kurssin hinnan kokonaisuudessaan takaisin, jos kerrot minulle asiasta kuuden viikon sisällä kurssin aloittamisesta. Laita vain mailia [email protected], ei kysymyksiä, saat rahasi takaisin. Valitettavasti takuu ei ole voimassa jos maksat liikuntaedulla, sillä niiden ehdot eivät salli sitä.

Jos sinulla on kysymyksiä niin...

Mietityttääkö jokin asia, etkö ole varma sopiiko kurssi sinulle? Siinä tapauksessa lähetä minulle viesti osoitteeseen [email protected] niin pohditaan tilannettasi yhdessä :)

"Hei Katja!

Lopetin juuri Aamujooga II:n. Tämä oli paras tähänastista, otan säännölliseen käyttöön. Lonkkanivelten avausohje oli myös hyvä. Olethan opetanut sitä aiemminkin mutta hyvä kun muistutit!

Lähdin mukaan tavoitteena tehdä jotain enkä vaan meinata. Olen kävellyt paljon ja jopa hiihtänyt niin että jooga on on ollut hyvää vastapainoa näille.

Olen tyytyväinen kaikista ohjeista, enpä osaa toivoa mitään. Sinä teet kaiken niin ettei parempaa voisi toivoa!

Sydämelliset terveiset ja aurinkoista pääsiäisen aikaa

Tuire"

 

Anni Holma

Pidin kovasti tilaamastani joogaa jäykille- kurssista!
Vetäjän ääni ja ilmaisutapa ovat erittäin miellyttävät ja sillä tavalla sopivan neutraalit, että
kestävät samojenkin videoiden toistoa ärsyttämättä. Pidin kovasti myös siitä, että mukana oli eri pituisia harjoituksia. Sopivalla tavalla ohjaaja pystyy "vauhdissa" yksilöimään myös joitakin harjoituksia eri tasoisille ilman, että kokonaisuuden flow siitä särkyy. Harjoitusten tempo on myös hyvä - kun "otetaan vielä yksi rauhallinen hengitys tässä", sen tosiaan ehtii ottaa. Videoissa on myös riittävästi hiljaisuutta, jota ei ole häiritty turhalla kokoaikaisella puheella tai millään musiikilla. Näillä tekijöillä on ratkaisevan suuri merkitys koko harjoituksesta syntyvään hyvään olotilaan - tehokkaasti, mutta ilman kiirettä, turhia sanoja tai ääniä ja liian suuria vaatimuksia. Tilaamani kurssin harjoitukset ovat tarjonneet minulle mahdollisuuden saada tehokkaan levollinen ja kulloiseenkin vireeseeni sopivan haastava / rentouttava joogahetki yksin, rauhassa kotona. Olen erittäin tyytyväinen ja suositellut tätä myös ystävilleni. Kehittämiskohteet liittyvät lähinnä omaan digitaitoon, jonka toivoisin olevan vähemmän "jäykkä" osatakseni sulavan sujuvasti videoiden tallennuksen ja siirron yhteen kansioon ym. ym.. Mutta kurssin puolesta se toki on mahdollistettu, vika on käyttäjän puolella.
Lämmin kiitos!

Mihin tämä kurssi perustuu ja millainen ammattitaito ohjaajalla on?

Olen ollut päätoiminen joogaopettaja jo 13 vuotta. Olen koulutukseltani myös biologi, FT, joten olen perehtynyt paljon myös kehon toimintaan. Samalla innolla ja paneutumisella olen suhtautunut joogaan ja sen opettamiseen, kouluttautunut joogaopettajaksi Intiassa hyvin kokeneen opettajan johdolla, käynyt kymmeniä koulutuksia joogan alalla ja myös  jatkokouluttanut joogaohjaajia. Olen ohjannut joogaa Suomen lisäksi Intiassa, Ruandassa ja Espanjassa. 

Minulla oli joogasali Keidas Kirkkonummella 2015-2020, nyt Keitaan toiminta on siirtynyt kokonaan verkkoon.

Lukuisissa jatkokoulutuksissa olen oppinut paljon hathajoogan lisäksi mm. iyengarjoogan, astangajoogan, vijnanajoogan, flowjoogan ja yinjoogan periaatteista, ja sovellan kaikkia hyödylliseksi huomaamiani tekniikoita aina tarpeen mukaan. Tämä kurssi on synteesi kaikeasta oppimastani räätälöitynä nimenomaan nykyisiin elintapoihimme ja kehojemme tarpeisiin, joogaa kehonhuoltona.

Kolmentoista vuoden aikana olen ohjannut tuhansia joogatunteja tuhansille joogaajille. Suurin osa tunneilla kävijöistä on ihan tavallisia naisia ja miehiä jotka kaipaavat kehonhuoltoa ja rauhallista liikettä joogamatolla. Sellaista joogaa, jonka jälkeen on rauhallisen tasapainoinen olo, energia virtaa ja kroppa tuntuu omalta.

Tällaista joogaa tarjoan sinullekin!  Joogaa, joka on räätälöity nykyajan ihmisten elintavoille ja kehoille, joogaa joka ei ole riippuvainen mistään eksoottisesta uskomusjärjestelmästä, joogaa joka pitää kivut ja säryt poissa, kehon vetreänä ja nivelet liikkuvina. 

Mitä kurssi sisältää

Viikolla 1

opit joogaharjoituksen perusteet ja avaat rintakehääsi

Opit miten apuvälineitä voi käyttää joogassa. Apuvälineet kuten tyynyt, viltit ja palikat eivät ole välttämättömiä mutta ne ovat sitä hyödyllisempiä mitä jäykempi olet.

Opit miten kannattaa liikkua aamulla heti kun olet herännyt, teet kevyen, virkistävän hathajoogan harjoituksen sekä syvästi rauhoittavan, kokonaisvaltaisesti kehoa avaavan harjoituksen jonka avulla laskeudut pehmeästi lepoon illalla.

 

Viikolla 2

Teemana on ryhti

Opit, mitä lihaksia tarvitsee vahvistaa ja mitä kehon alueita venyttää että pysyt ryhdikkäänä. Teet ryhtijoogaharjoituksen, jossa on kehon avaamista ja vahvistamista juuri ryhdin ja istumatyön kannalta kohdennettuna. Teet myös monipuolista lantiota avaavaa joogaa on erityisen tärkeää paitsi paljon istuville, myös kaikille jotka kävelevät, juoksevat tai seisovat paljon. 

 

Viikolla 3

Teemana on kokonaisvaltainen kehon käyttö - se tekee joogasta joogaa

Opit liikkeen ja hengityksen yhdistämisestä ja siitä miten löydät helpolla tavalla kehon kokonaisvaltaista käyttöä jolloin yksittäisten lihasten sijaan kokonaiset lihaskalvolinjat toimivat. Sen ansiosta liikkumisesta ja asennoista tulee kevyempiä ja hyödyt joogaharjoituksen hermostoa rauhoittavasta vaikutuksesta enemmän. Opit myös niska-hartiajoogaa joka voi todella pelastaa päivän!

 

Viikolla 4

Teemana on liikkuvuus. 

Mitä ovat liikkuvuus, mitä on notkeus, ja miten niihin parhaiten vaikutetaan joogaharjoituksella? Opit myös voimakkaamman ryhtijoogaharjoituksen joka toimii usein myös pika-apuna selkävaivoihin, ja avaat lonkkiasi yinjoogalla. 

 

Viikolla 5

Teemana on kokonaisvaltainen joogaharjoitus

Opit dynaamista hathajoogaa jonka avulla pysyt kunnossa vaikka lopun ikääsi. Tämän viikon harjoitukset ovat vähän pidempiä (vain vähän yli puoli tuntia kuitenkin!) ja osittain myös vähän haastavampia jolloin toistamalla näitä harjoituksia kehittyy kehosi liikkuvuus, voima ja hallinta.

 

Pirjo Viitanen

"Katja, sä olet todella täydellinen. Se mikä ainakin minuun on vedonnut on se että olet niin "maanläheinen", maalaisjärkinen. Ja uskallat olla eri mieltä kuin muut. Eli ohjaat oman tuntemuksen ja tiedon ja kokemuksen mukaan. Ja vaikka olet oikeesti guru omalla alallasi niin et ole mikään "joogalentäjä" vaan niin jalat maassa-tyyppi. Mä en, anteeksi vain, oikein niistä mantroista piittaa. Vaikka nekin varmaan joihinkin juttuihin kuuluu.

Ryhmä vastasi odotuksiani, ammattitaitoista ja mukavaa ohjausta kivassa ryhmässä. Niskat aina ihanan rentoutuneet tunnin jälkeen. Merkittävin saavutukseni parin vuoden joogatunneista on kadotetun tasapainon takaisin saaminen.

Harjoitus on monipuolinen, jokaisen yksiöä huomioiva, kiinnostava. Oma kehonkuva on muuttunut positiivisemmaksi, positiiviset psyykkiset vaikutukset.

Rentoutumis- ja hengitysharjoituksia tehdessäni nukahdan nopeammin ja rauhallisemmin. Fyysisesti olen notkeampi ja liikkuvampi kuin ikäiseni tuttavat. Tavoite on pysyä tässä kunnossa mahdollisimman pitkään. (Joskus 10 vuotta sitten sanoin, että vielä 70 ikäisenä pitää pystyä menemään mustikkametsään. Nyt tavoite on 80 v!)"

 

Seija Mäkinen

1) Miksi lähdit mukaan kurssille?

Tarvitsin jonkun motivaattorin palauttaakseni kehonhuollon taas arkirutiineihini. Koronan rajoitettua ohjattuihin tunteihin osallistumista olin keskittynyt pelkästään lenkkeilyyn - hapenottokyky kyllä säilyi, mutta sauvakävely pikemminkin jäykistää kuin notkeuttaa.

2) Millaisia tuloksia olet huomannut kurssin seurauksena?

 Kyllä se rautakankikin vähitellen taipuu🙂

3) Mitkä ovat olleet parhaita harjoituksia tai liikkeitä?

Parhaat harjoitukset ovat viimeisen viikon aamujooga ja koko kehon harjoitus. Reilusti yli 60-vuotiaana tarvitsen myös lihasvoimaa ylläpitäviä harjoituksia, joten kaikki sellaiset ovat olleet tervetulleita, vaikkakin ovat välillä nostaneet hien otsalle. 

4) Mitä tarvitset lisää? Mitä voisin tehdä paremmin?

Pidän konstailemattomasta tavastasi ohjata. Hienoa on myös se, että antaessasi vaihtoehtoja vähemmän notkeille, teet sen niin, että voi kokea olevansa riittävän hyvä, vaikka ranka ei kaikkiin liikkeisiin taivukkaan.

Erimittaiset harjoitukset mahdollistavat kiireiseenkin päivään pienen tekemisen tuokion, joka tuottaa hyvää mieltä. Itse pidän eniten pitkistä harjoituksista, koska niissä tulee liikkeitä monipuolisemmin, mutta myös n. 20 minuutin harjoituksille on ollut paikkansa - ja niihin voi aina ajan salliessa ottaa lisäksi jonkun ihan lyhyistä (10–15 min.) harjoituksista.

Videot jäävät sinulle, harjoitukset voit tehdä silloin kun sinulle parhaiten sopii

Pelkäätkö, ettet ehdikään tehdä kurssin harjoituksia ajallaan? Onko sinulle joskus käynyt niin, että olet ostanut kurssin mutta harjoitukset ovat jääneet tekemättä? Tämän kurssin saat kokonaan omaksesi, voit palata sen harjoituksiin vaikka vuosien jälkeen. Voit tehdä kaikki harjoitukset silloin kun sinulle parhaiten sopii. Harjoituksia on yhteensä 17, niitä on eri tasoisia ja jokaisella harjoituksella on oma teemansa.

 

Plussat ja miinukset

Ymmärrän, että tämä kurssi ei ole ihan kaikille, ja haluan että ymmärrät hyvät ja huonot puolet ennen kuin teet ostopäätöksen.

Ensinnäkin, harjoituksia on tarkoitus oikeasti tehdä. Siihen kuluu aikaa. Jos sinulla ei ole aikomustakaan tehdä näitä harjoituksia, on parempi ettet osta kurssia. Toisaalta, olen suunnitellut kurssin niin, että mukana on paljon lyhyitä harjoituksia, jo kolme kertaa 5-15 minuuttia viikossa riittää. Lisäksi, säästät aikaa kun et joudu lähtemään kotoasi minnekään.

Toisekseen, tämä on verkkokurssi eikä mukana ole henkilökohtaista ohjausta, tsemppausta ja ryhmän tukea. Se on huomioitu hinnassa - pääkaupunkiseudulla yksi joogatunti maksaa 17-22 € joten jos kävisit tunneilla vaikka pari kertaa viikossa viiden viikon ajan, maksaisit siitä 170-220 €. (Ja nythän on vielä tämä maailmantilanne...) Tämän kurssin harjoitukset jäävät sinulle, joten viiden viikon kurssin jälkeen voit tehdä näitä harjoituksia vielä vuosikausia maksamatta mitään ylimääräistä.

Olen ohjannut joogaa vuodesta 2007 ja online-joogatunteja vuodesta 2013, tässä ajassa tuhansien ohjattujen tuntien jälkeen minulla on oikein hyvä käsitys siitä, miten valita harjoituksia jotka ovat toimivia myös verkon kautta ohjattuna, miten millainenkin sanallinen ohje ymmärretään, miten miten näyttää liikkeet niin, että se on hyvin selkeä osallistujalle.

Nämä harjoitukset on suunniteltu yksinkertaisiksi niin että onnistuvat kyllä. Lisäksi on helpompia ja raskaampia variaatioita liikkeistä - etenkin jos tekee kevyemmän liikkeen, ei voi saada vaurioita aikaiseksi, tällä kurssilla ei ole rankkaa joogaa eikä akrobatiaa.

Mieti, kannattaako ottaa vastuu omasta hyvinvoinnista ja satsata tähän kurssiin vai jatkaa samoin kuin ennen. Jos et muuta mitään, mikään ei muutu. Tai varmaan muuttuu sinänsä, että jos et liiku ja huolla kehoasi, se vanhenee kuitenkin koko ajan joten suunta on valitettavasti todennäköisemmin alas- kuin ylöspäin.

Jo sillä, että teet muutaman helpon harjoituksen joka viikko saat kivuttomuutta, virkeyttä, voit keskittyä omiin hommiisi ja omaan elämääsi kun kireydet ja säryt eivät vie huomiota. Jos liikkuminen on helppoa, säryt ja kireydet eivät vaivaa, selkä pysyy kunnossa, jos pitkätkään työpäivät eivät tuo päänsärkyä ja ryhtikin olisi hyvä - eikö olisi mukavaa?

Nimettömänä kerättyjä kommentteja Katjan online-tunneista :

"Katjalla aina just todella oikeat, kehoni tarvitsemat liikkeet ja lempeästi ohjattuna vielä!"

"Katjan tunnit ovat aina hyviä. Hänen rauhallinen ohjauksensa on erinomaista, edesauttaa oman harjoituksen onnistumista."

"Olipa tosi kivaa herätellä vuosikymmenien takaisia liikeratoja! Hyvät ja rauhalliset etenemisohjeet jokaiselle tasolle. Kiitos tosi paljon inspiroivasta tunnista!"

"Oli itselle uusia liikkeitä, lempeä tahti, selkeät ohjeet ja aennettu vaihtoehtoja. Kiitos!"

"Taivaallinen aamunavaus. Kiitos Katja. Sinun tunneilla oppii sekä rauhoittumaan että vahvistumaan yhtä aikaa."

"HEI KIITOS! Ihanasti etenevä tunti, jossa pysyi kuitenkin hyvä rauha koko ajan. Hieman haastavia liikkeitä osittain minulle, mutta ei se mitään. Hyvin pystyi soveltamaan oman notkeuden ja voiman mukaan. Tulen uudestaan!"

"Ryhtijooga tulee tarpeeseen varsinkin nyt kun etätöissä kyyristelen läppärin kanssa. Kiitos!"

"Kiitos paljon! Sinun tapasi ohjata sanallisesti oli tosi selkeää ja auttoi liikkeen oikean tunnun löytämistä." 

Katriina L.

"Miten sitten löysin sun joogakurssin? Salilla joskus kokeilin yin-joogatunteja, mutta ne meni siihen, että jäykkyyttäni en pystynyt kaikkea kunnolla tekemään, ja ne mitä pystyin, venytin aina ääriasentoon asti… (…) Vilkaisin jonkun sun lyhyen opasvideon ja  vaikka yleensä en tykkää seurata videotreenejä, sä osasit selittää kaiken jotenkin niin helppotajuisesti ja lempeästi, että olin myyty. Kun näin sun joogaa jäykille- kurssin mainoksen, ei tarvinnut kauaa miettiä; sehän oli just kuin mulle tarkoitettu! Mä oon tehnyt niitä sun villasukkajooga-harjoituksia, kurssin harjoituksia ja kokeillut muutamaa lantion alueen yin-joogaharjoitusta youtubesta. Vaikka mä en taivu lähellekään risti-istuntaa, ja selkäkin on rento kuin rautakanki, niin tosiaan teen sen minkä pystyn ja pikku hiljaa pystyn yhä enemmän. Ja mikä ihmeellisintä; mun iskiasoireet on vähentyneet! Mä jopa koin selkeän "täähän tehoaa"- efektin eilen, kun tein youtubesta sun lonkkia avaavan yin-joogan ekaa kertaa. Se peura-asento (siihen taipuu polvet hyvinkin) tuntui jännän helpolta ja rennolta ja olin osan ajasta käsien varassa, osan ajasta kyynärpäiden varassa ja kappas, että kierto teki eetvarttia, koska mulla on vieläkin pallealihas kipeä. Sillä hyvällä tavalla, jonka jokainen treenaaja tietää kun treeni on mennyt perille... Mulla siis alkaa jonkinlaista notkistumista tapahtumaan selkäruodossa, koska pallealihas venyy! Samaten huomaan, että vaikka tosiaan mun istunta ei ole risti-istuntaa nähnytkään, niin polvet on hiukan lähempänä lattiaa kuin ihan alussa. (…)  nyt näiden sun videoiden avulla yritän hankkia sitä rentoutta ja liikkuvuutta. Tää on just sitä dynaamista venyttelyä, mistä nykyään niin paljon puhutaan ja juuri sellaisella tavalla, minkä mun kroppa näyttää ottavan vastaan!  Edistystä tulee pikku hiljaa. Mulla on vaan niin karmean jäykkä lähtötilanne eikä Roomaakan päivässä rakennettu...

 

Sulla on siis niin ihana ja luonnollinen tapa ohjata, ja se, että sä aina näytät niitä helpompia vaihtoehtoja, ja muistutat, ettei tarvitse venyä enempää kuin sen, minkä luonnollisesti menee. Muitakin jooga- ja kehonhuoltovideoita oon koittanut mutta mikään muu ei ole tuntunut näin omalta.”

Joogaa Jäykille-kurssin hinta on vain 97€

Kurssilla on jo yli 3300 henkeä, liity sinäkin mukaan!

Jos haluat maksaa pankki- tai luottokortilla, klikkaa alla olevaa linkkiä.
Maksuvälineenä käy myös  Edenred, Smartum, ePassi ja Eazybreak -maksutavat, lähetä siinä tapauksessa viesti [email protected] ja saat maksuohjeet paluupostissa. Kirjautumissivu ja tunnukset tulevat s-postiisi pian ja ovat loppuelämän käytössä. 
Kyllä, haluan mukaan!