Tasapainoa ja elinvoimaa joogasta 

- Monipuolinen ja kokonaisvaltainen joogan peruskurssi -

 
>> Kyll√§, haluan mukaan hintaan 117 ‚ā¨ >>

Kurssi t√§m√§n viikon ajan kes√§lomatarjouksessa vain 49 ‚ā¨ (norm 97‚ā¨)

00

Päivää

00

Tuntia

00

Min

00

Sek

 • Haluatko oppia joogaharjoituksen perusteet?
 • Haluatko pysyä nuorekkaana ja hyväkuntoisena ilman rääkkiä?
 • Onko toiveenasi jäntevä, hyvinvoiva keho?
 • Haluatko oppia joogaamaan, oikeasti ymmärtämään miten jooga-asennot tehdään, ilman että joudut opiskelemaan ja näkemään paljon vaivaa?
 • Kaipaatko kehoa joka tuntuu omalta, nuorekkaalta ja elinvoimaiselta?
 • Haluatko estää lonkkien, selän ja niskan jäykistymistä?
 • Haluatko lisää mielenrauhaa ja stressittömyyttä elämääsi?

 

Jos vastasit yhteenkin näistä kysymyksistä "Kyllä," tämä kurssi on juuri sinulle!
 
Saat lisää liikkuvuutta, jäntevämmän ja nuorekkaan kehon, rauhoittumista ja elinvoimaa rauhallisten ja yksinkertaisten joogaharjoitusten avulla. 
 
Samalla opit  joogaharjoituksen perusperiaatteet ja voit vaikka mennä haluamallesi joogatunnille silloin kun se sinulle sopii, tai jatkaa harrastusta kotonasi.
 
Kokonaisvaltaisen joogaharjoituksen avulla työstät lihasten ja sidekudosten lisäksi myös hermostoa ja hormonitoimintaa ja siten myös mielialaa, vireyttä ja elämän hallintaa.

 

Kun energia kiertää koko kehossa, kun hermosto toimii aina tilanteen vaatimalla tavalla, on helpompi rentoutua, on helpompi elää energistä elämää

 

Kuuden viikon joogakurssi  - joka toimii paljon kauemmin kuin kuusi viikkoa!  

Tässä joogakurssissa on yhteensä 35 videota joiden pituus on 10-50 minuuttia. Kurssi sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin joogaajille, todella hyväkuntoisille ja huonokuntoisille yhtä lailla (oikeasti!)

Jokaisella viikolla on dynaaminen joogaharjoitus, rentouttava joogaharjoitus ja rentoutusharjoitus. Dynaamisesta harjoituksesta on kaksi eri tasoista versiota: toinen on suunnattu aloittelijoille ja toinen kokeneemmille joogaajille. Näin voit aina tehdä itsellesi parhaiten sopivan harjoituksen! Lisäksi kurssilla on joka viikko tekniikkavideoita viikon teemaan liittyen.

 

Jokaisella viikolla on teema:  

1. viikon teema on perusteiden hallinta

2. viikon teema on lantion avaus

3. viikon teema on rintakehän avaus

4. viikon teema on kiertoliikkeet ja core

5. viikon teema on ylösalaiset ja tasapainoilu -asennot 

6. viikon teema on palautuminen

Kun kuuden viikon kurssi on lopussa, olet oppinut perusasiat ja voit halutessasi aloittaa ohjelman alusta - edeten vaativampiin harjoituksiin. Jos olet jo kokenut joogaaja, voit aloittaa kurssin suoraan kokeneemmille suunnatuista harjoituksista.

Miksi osallistuisin juuri tälle kurssille?

 

Koska Tasapainoa ja Elinvoimaa joogasta -kurssin avulla:

 • Saat lisää elinvoimaa ja jaksat paremmin arjessa
 • Opit tekemään jooga-asennot oikein, niin että ne vaikuttavat kokonaisvaltaisesti kehoon ja mieleen
 • Saat tilaisuuksia rauhoittua, jolloin lepäät ja palaudut paremmin 
 • Voimistut ja saat lisää liikekontrollia varsinkin lantion alueelle

 • Opit ymmärtämään joogan liikekieltä sekä sitä, miten keho ja mieli ovat yhteydessä toisiinsa

 • Saat hyvin monipuolista liikettä koko keholle 

 • Saat lisää liikkuvuutta lonkkiisi jolloin kävely ja juoksu rullaa paremmin
 • Rintakehä pysyy auki, on helppo istua ja seistä hyvässä asennossa eikä selkä kipeydy niin helposti
 • Pysyt paremmassa ryhdissä
 • Sinulla on mahdollisuus edistyä, sillä harjoitukset alkavat helpommista ja etenevät halutessasi vaativampiin

 • Jarrutat ikääntymisen vaikutuksia, pysyt nuorekkaana ja elinvoimaisena
 • Saat käyttöösi kokonaisvaltaisen joogaohjelman joka etenee selkeästi ja jonka harjoituksia voit tehdä vielä vuosienkin päästä

Monipuolisuus

Harjoituskierto varmistaa, että kaikki kehon alueet saavat tarvitsemaansa huomiota. 

Kokonaisvaltaiseen joogaharjoitukseen kuuluu aina eteen- ja taaksetaivutuksia, kiertoja ja ylösalaisia asentoja. Tasapainoa ja Elinvoimaa joogasta -kurssilla jokainen harjoitus on kokonaisvaltainen ja kehoa monipuolisesti huoltava.

Koska yhdessä harjoituksessa ei mitenkään pysty tekemään valtavan monipuolisesti ihan kaikkia kehon osia ja suuntia hyödyttäviä liikkeitä (sellaisesta harjoituksesta tulisi tolkuttoman pitkä!), Tasapainoa ja Elinvoimaa joogasta -kurssiin kuuluu viikosta toiseen etenevä harjoituskierto. Eri viikkojen harjoituksilla on eri teemoja -  kuuden viikon aikana pääset syventymään erilaisiin asentoihin kunnolla jolloin myös harjoituksessa edistyminen on helppoa. 

Opit samalla kun teet juuri itsellesi sopivaa harjoitusta

Joogaharjoituksessa on tiettyjä perusperiaatteita joita noudattamalla varmistat, että harjoitus on keholle tasapainottava ja mielelle rauhoittava.

Emme ole samanlaisia ja harjoitus, joka jollekin on kevyttä verryttelyä, on toiselle raskasta voimaharjoittelua.

Voit valita oman harjoituksesi oman osaamis,- kunto-, ja energiatasosi mukaan, jolloin jokainen tekemäsi harjoitus vie sinua kohti tasapainoisempaa ja elinvoimaisempaa elämää.

Kurssin jokainen viikko sisältää niin energisoivia, voimistavia kuin rauhoittaviakin harjoituksia, ja voimakkaammista harjoituksista on aina oma versionsa ensikertalaisille ja kokeneimmille joogaajille. 

Harjoitukset on suunniteltu niin, että ne tasapainottavat koko elimistöä

Joogan on tarkoitus tuoda tasapainoa elämään. Tasapaino tarkoittaa sitä, että tarpeen tullet voit ladata jonkin asian tekemiseen 100 % energiastasi. Toisaalta silloin kun on palautumisen aika, on tärkeää pystyä päästämään stressitilasta irti jotta voit levätä ja palautua. 

 

Tällä kurssille kaikki harjoitukset on suunniteltu niin, että kurssi lisää tasapainoa ja siten sekä rauhallisuutta että elinvoimaa elämässäsi.

Moi, olen Ojalan Katja, 

Tasapainoa ja Elinvoimaa Joogasta -kurssin kehittäjä ja ohjaaja. 

Kun aloitin joogan 20 vuotta sitten, minua kiinnosti eniten fyysiset haasteet ja eksoottisen näköiset harjoitukset. 

Edelleen innostun ja nautin kun saan tuntea, että kehoni toimii ja pystyy hauskoihin asentoihin. Dynaamisista, sopivan voimakkaista joogaharjoituksista saan elinvoimaa ja energiaa ja kroppakin pysyy kunnossa.

Toisaalta, ainainen pyrkiminen parempaan, enempään ja pidemmälle on väsyttävää, stressaavaa ja kaikkea muuta kuin joogan hengen mukaista.

Hellittäminen, hyväksyvä asenne ja kehon ja mielen rauhoittaminen on vähintään yhtä tärkeää kuin voimistuminen ja notkistuminen.

Tasapaino ja hyvä olo löytyy, kun harjoittelee molempia - siinä onkin hathajoogan ydin.

Siksi minä teen näitä harjoituksia - ja suosittelen sinuakin kokeilemaan!

Tasapainoa ja Elinvoimaa Joogasta -kurssin hinta on vain 67€ tällä viikolla (norm 97).

Jos haluat maksaa pankki- tai luottokortilla, klikkaa alla olevaa linkkiä.
Maksuvälineenä käyvät myös  Edenred, Smartum, ePassi ja Eazybreak -maksutavat. Lähetä siinä tapauksessa viesti osoitteeseen [email protected] ja saat maksuohjeet paluupostissa. Kirjautumissivu ja tunnukset tulevat s-postiisi pian ja ovat loppuelämän käytössäsi. 
Kyllä, haluan mukaan kampanjahintaan!

Takuu

Saat kurssista täyden rahat takaisin -takuun.

Olen nähnyt näiden harjoitusten tehon satoja kertoja, ja saan joka viikko kymmeniltä ihmisiltä palautetta siitä, miten hyvää ne tekevät. Olen siis vakuuttunut siitä, että harjoitus toimii. 

Lupaan, että jos teet kaikki harjoitukset etkä pidä niitä hintansa arvoisina, maksan sinulle kurssin hinnan kokonaisuudessaan takaisin, jos kerrot minulle asiasta kuuden viikon sisällä kurssin aloittamisesta. Laita vain mailia [email protected], ei kysymyksiä, saat rahasi takaisin. Valitettavasti takuu ei ole voimassa jos maksat työnantajan antamalla liikuntaedulla, sillä niiden ehdot eivät salli sitä.

Jos sinulla on kysymyksiä niin...

Mietityttääkö jokin asia tai etkö ole varma, sopiiko kurssi sinulle? Siinä tapauksessa lähetä minulle viesti osoitteeseen [email protected] niin pohditaan tilannettasi yhdessä :)

"Hei Katja!

Lopetin juuri Aamujooga II:n. Tämä oli paras tähänastista, otan säännölliseen käyttöön. Lonkkanivelten avausohje oli myös hyvä. Olethan opetanut sitä aiemminkin mutta hyvä kun muistutit!

Lähdin mukaan tavoitteena tehdä jotain enkä vaan meinata. Olen kävellyt paljon ja jopa hiihtänyt niin että jooga on on ollut hyvää vastapainoa näille.

Olen tyytyväinen kaikista ohjeista, enpä osaa toivoa mitään. Sinä teet kaiken niin ettei parempaa voisi toivoa!

Sydämelliset terveiset ja aurinkoista pääsiäisen aikaa

Tuire"

(asiakkaan kokemuksia toisesta Katjan verkkokurssista)

Mihin tämä kurssi perustuu ja millainen ammattitaito ohjaajalla on?

Olen ollut päätoiminen joogaopettaja jo 15 vuotta. Olen koulutukseltani myös biologi, FT, joten olen perehtynyt paljon myös kehon toimintaan. Samalla innolla ja paneutumisella olen suhtautunut joogaan ja sen opettamiseen, kouluttautunut joogaopettajaksi Intiassa hyvin kokeneen opettajan johdolla, käynyt kymmeniä koulutuksia joogan alalla ja myös  jatkokouluttanut joogaohjaajia. Olen ohjannut joogaa Suomen lisäksi Intiassa, Ruandassa ja Espanjassa. 

Minulla oli joogasali Keidas Kirkkonummella 2015-2020, nyt Keitaan toiminta on kokonaan verkossa.

Lukuisissa jatkokoulutuksissa olen oppinut paljon hathajoogan lisäksi mm. iyengarjoogan, astangajoogan, vijnanajoogan, flowjoogan ja yinjoogan periaatteista, ja sovellan kaikkia hyödylliseksi huomaamiani tekniikoita aina tarpeen mukaan. Tämä kurssi on synteesi kaikeasta oppimastani räätälöitynä nimenomaan nykyisiin elintapoihimme ja kehojemme tarpeisiin - kokonaisvaltaista joogaa.

Viidentoista vuoden aikana olen ohjannut tuhansia joogatunteja tuhansille joogaajille. Suurin osa tunneilla kävijöistä on ihan tavallisia naisia ja miehiä jotka kaipaavat kehonhuoltoa ja rauhallista liikettä joogamatolla. Sellaista joogaa, jonka jälkeen on rauhallisen tasapainoinen olo, energia virtaa ja kroppa tuntuu omalta.

Online-joogaa olen ohjannut myös tuhansia tunteja vuodesta 2013 lähtien ja perehtynyt aina tarkkaan tunneistani saamaani palautteeseen, parantaen ohjaamiani tunteja sen mukaan.

Tällaista joogaa tarjoan sinullekin!  Joogaa, joka on räätälöity nykyajan ihmisten elintavoille ja kehoille, joogaa joka ei ole riippuvainen mistään eksoottisesta uskomusjärjestelmästä, joogaa joka pitää kivut ja säryt poissa, kehon vetreänä ja nivelet liikkuvina sekä mielen tyytyväisenä. 

Mitä kurssi sisältää

Viikolla 1

Tehdään tärkeimpiä joogan seisoma- ja lattiatason liikkeitä. 

Kurssin ensimmäisellä viikolla teemana ovat ne asennot, jotka parhaiten parantavat ja ylläpitävät kehon terveyttä

Vaikka et eläessäsi tekisi muita joogaliikkeitä, säännöllisesti tehtyinä juuri nämä auttavat sinua parhaiten pysymään hyvässä ja vetreässä kunnossa.

Viikolla 2

Teemana on lantion avaus

Tällä viikolla fokuksessa ovat erityisesti lantiota monipuolisesti avaavat asennot. Miltei kaikki liikkuminen on mukavampaa kun lantion alueella ei ole kireyksiä, ja lisäksi lantion alueen voimasta, liikkuvuudesta ja liikekontrollista huolehtiminen pitää monet vaivat (esim selkä,- niska- hartia- ja polvivaivat poissa.

 

Viikolla 3

Teemana on rintakehän avaus ja taaksepäin taivuttaminen

Rintakehän avaus ja taaksetaivutu on virkistävää, lisää elinvoimaa ja on hyvin hyödyllistä vastaliikettä elintapoihimme joihin kuuluu yleensä paljon istumista. Lisäksi  ne pitävät ryhdin hyvänä ja olemuksen nuorekkaana.

Viikolla 4

Teemana ovat kiertoliikkeet ja core. 

Kierrot lisäävät keskivartalon liikkuvuutta, ja syviä lihaksia sekä kokonaisia lihaskalvolinjoja vahvistavat coreharjoitukset puolestaan stabiloivat sitä.

 

Viikolla 5

Teemana ovat tasapaino- ja ylösalaiset asennot 

Tasapainoilla voi niin jalkojen kuin käsienkin tukemana - se on paitsi hyödyllistä ihan tasapainoilukyvyn takia, myös siksi että se tuo harjoitukseen lisää keskittymistä. Ylösalaisia asentoja ovat taas kaikki ne asennot, joissa ainakin lantio on ylempänä kuin rintakehä ja pää. Tasapainoilu tuo fokusta ja ylösalaiset asennot energisoivat, joten yhdessä ne tuovat niin tärkeää rauhallista ja kirkasta keskittymiskykyä elämään.

 

Viikolla 6

Teemana on restoratiivinen harjoitus

 

Tällä viikolla saat käyttää hyväksesi kaikkea edellisinä viikkoina oppimaasi ja tehdä kokonaisvaltaisia harjoituksia. Vaikka viikon teemana onkin restoratiivinen harjoitus, teemme silti myös dynaamisen joogaharjoituksen etsien siitä keveyttä, helppoutta ja pehmeyttä.

 

Viikoilla 7 ja siitä eteenpäin

Tämä kurssi on suunniteltu niin, että kuuden viikon aikana joogaharjoituksia käydään läpi hyvin laajasti ja systemaattisesti. Viikolla 7 et siis saa uusia harjoituksia, vaan voit aloittaa harjoituskierron alusta. Näin ollen aloittamalla ohjelman harjoitukset uudelleen alusta saat itsellesi kattavan harjoitusohjelman ainakin vielä seuraavaksi kuudeksi viikoksi, ja voit tehdä harjoituksista haastavammat versiot eli voit todella edistyä.

 

 

Pirjo Viitanen

"Katja, sä olet todella täydellinen. Se mikä ainakin minuun on vedonnut on se että olet niin "maanläheinen", maalaisjärkinen. Ja uskallat olla eri mieltä kuin muut. Eli ohjaat oman tuntemuksen ja tiedon ja kokemuksen mukaan. Ja vaikka olet oikeesti guru omalla alallasi niin et ole mikään "joogalentäjä" vaan niin jalat maassa-tyyppi. Mä en, anteeksi vain, oikein niistä mantroista piittaa. Vaikka nekin varmaan joihinkin juttuihin kuuluu.

Ryhmä vastasi odotuksiani, ammattitaitoista ja mukavaa ohjausta kivassa ryhmässä. Niskat aina ihanan rentoutuneet tunnin jälkeen. Merkittävin saavutukseni parin vuoden joogatunneista on kadotetun tasapainon takaisin saaminen.

Harjoitus on monipuolinen, jokaisen yksiöä huomioiva, kiinnostava. Oma kehonkuva on muuttunut positiivisemmaksi, positiiviset psyykkiset vaikutukset.

Rentoutumis- ja hengitysharjoituksia tehdessäni nukahdan nopeammin ja rauhallisemmin. Fyysisesti olen notkeampi ja liikkuvampi kuin ikäiseni tuttavat. Tavoite on pysyä tässä kunnossa mahdollisimman pitkään. (Joskus 10 vuotta sitten sanoin, että vielä 70 ikäisenä pitää pystyä menemään mustikkametsään. Nyt tavoite on 80 v!)"

Sanna Saari-Salomeri

"Hei!
Joogaa jäykille -kurssi on lyhyesti sanottuna muuttanut elämäni. Se on tuonut minulle sellaista
hyvää oloa ja rauhallisuutta, jota olen etsinyt, mutta en ollut löytänyt tätä ennen.
Olin pidempään, vuosiakin, ajatellut että varmaankin pitäisin joogasta. En kuitenkaan saanut
kiinni eri suuntauksista. Olen lisäksi ollut vähän arka osallistumaan ryhmäliikuntaan. Joogaa
jäykille -kurssin mainos Facebookissa puhutteli minua heti! Verkkokurssi on ollut kätevä tapa
harjoitella itsekseen, kotona ja vaikka joka päivä.
Olen ollut todella tyytyväinen kurssiin, enkä enää luovu joogasta.
Ostin myös Hellitä ja hengähdä-kurssin, jonka harjoituksia olemme tehneet iltaisin yhdessä
teini-ikäisten lasteni kanssa. Ajattelin, että haluan antaa heille tämän kokemuksen ja tiedon, että

elämässä on monia keinoja pitää huolta itsestään, rentoutua ja voida hyvin. Nämä yhteiset,
minulle todella arvokkaat iltahetkemme ovat nimeltään H-hetkiä : )
Lämmin kiitokseni!"

Videot jäävät sinulle

Pelkäätkö, ettet ehdikään tehdä kurssin harjoituksia ajallaan? Onko sinulle joskus käynyt niin, että olet ostanut kurssin mutta harjoitukset ovat jääneet tekemättä? Tämän kussin saat kokonaan omaksesi, voit palata sen harjoituksiin vaikka vuosien jälkeen.

Plussat ja miinukset

Ymmärrän, että tämä kurssi ei ole ihan kaikille, ja haluan että ymmärrät hyvät ja huonot puolet ennen kuin teet ostopäätöksen.

Ensinnäkin, harjoituksia on tarkoitus oikeasti tehdä. Siihen kuluu aikaa. Jos sinulla ei ole aikomustakaan tehdä näitä harjoituksia, on parempi ettet osta kurssia. Toisaalta, olen suunnitellut kurssin niin, että mukana on paljon lyhyitä harjoituksia. Lisäksi, säästät aikaa kun et joudu lähtemään kotoasi minnekään.

Olen ottanut tämän kurssin ohjelmassa huomioon eritasoiset joogaajat mahdollisimman hyvin, ja harjoituksia on hyvin monentasoisia, ja vaativimmista harjoituksista on aina yksi versio aloittelijoille ja niille, jotka eivät ole kovin nuoria ja hyväkuntoisia, ja toinen versio niille, jotka jo osaavat kyseisen harjoituksen liikkeet.

Toiseksi, on mahdollista, että kurssi ei ole sitä mitä kaipaat

Jos olet ammattiballeriina, saatat kaivata vaativampaa kurssia. Myös, jos sinulla on vaikeita selkä,- lonkka,- polvi,- tms ongelmia, et välttämättä pysty tekemään kaikkia kurssin harjoituksia, mutta pienet krempat eivät haittaa.

Jos taas kaipaat vain rentoutumista, kehonhuoltoa, äärimmäisen hidasta ja meditatiivista joogaa tai jonkin ideologian mukaista joogaa, tämä kurssi ei välttämättä ole juuri sinulle, sillä tällä kurssilla on rentouttavien harjoitusten lisäksi myös vahvistavia harjoituksia.

Jos et ole varma sopiiko kurssi sinulle, kirjoita viesti [email protected] niin mietitään yhdessä tilannettasi.

Kolmanneksi, tämä on verkkokurssi eikä mukana ole henkilökohtaista ohjausta, tsemppausta ja ryhmän tukea. Se on huomioitu hinnassa: pääkaupunkiseudulla yksi joogatunti maksaa 17-22 €, joten jos kävisit tunneilla vaikka pari kertaa viikossa kuuden viikon ajan, maksaisit siitä 204-264 €. Tämän kurssin harjoitukset jäävät sinulle, joten kuuden viikon kurssin jälkeen voit tehdä näitä harjoituksia vielä vuosikausia maksamatta mitään ylimääräistä.

Olen ohjannut joogaa vuodesta 2007 ja online-joogatunteja vuodesta 2013. Tässä ajassa tuhansien ohjattujen tuntien jälkeen minulla on oikein hyvä käsitys siitä, miten valita harjoituksia jotka ovat toimivia myös verkon kautta ohjattuna, miten millainenkin sanallinen ohje ymmärretään, miten miten näyttää liikkeet niin, että se on hyvin selkeä osallistujalle.

Nämä harjoitukset on suunniteltu yksinkertaisiksi niin että onnistuvat kyllä pääasiassa kaikilta normi työikäisiltä ihmisiltä. Lisäksi liikkeistä on helpompia ja raskaampia variaatioita - etenkin jos tekee kevyemmän liikkeen, ei voi saada vaurioita aikaiseksi.

Jo tekemällä muutaman helpon harjoituksen joka viikko saat elinvoimaa, virkeyttä ja levollisuutta elämääsi. Jos liikkuminen on helppoa, kroppa toimii niin kuin sen on tarkoituskin ja tunnet olevasi tasapainossa - eikö olisi mukavaa?

Nimettömänä kerättyjä kommentteja Katjan online-tunneista :

"Katjalla aina just todella oikeat, kehoni tarvitsemat liikkeet ja lempeästi ohjattuna vielä!"

"Katjan tunnit ovat aina hyviä. Hänen rauhallinen ohjauksensa on erinomaista, edesauttaa oman harjoituksen onnistumista."

"Olipa tosi kivaa herätellä vuosikymmenien takaisia liikeratoja! Hyvät ja rauhalliset etenemisohjeet jokaiselle tasolle. Kiitos tosi paljon inspiroivasta tunnista!"

"Oli itselle uusia liikkeitä, lempeä tahti, selkeät ohjeet ja aennettu vaihtoehtoja. Kiitos!"

"Taivaallinen aamunavaus. Kiitos Katja. Sinun tunneilla oppii sekä rauhoittumaan että vahvistumaan yhtä aikaa."

"HEI KIITOS! Ihanasti etenevä tunti, jossa pysyi kuitenkin hyvä rauha koko ajan. Hieman haastavia liikkeitä osittain minulle, mutta ei se mitään. Hyvin pystyi soveltamaan oman notkeuden ja voiman mukaan. Tulen uudestaan!"

"Ryhtijooga tulee tarpeeseen varsinkin nyt kun etätöissä kyyristelen läppärin kanssa. Kiitos!"

"Kiitos paljon! Sinun tapasi ohjata sanallisesti oli tosi selkeää ja auttoi liikkeen oikean tunnun löytämistä." 

Katriina L.

"Miten sitten löysin sun joogakurssin? Salilla joskus kokeilin yin-joogatunteja, mutta ne meni siihen, että jäykkyyttäni en pystynyt kaikkea kunnolla tekemään, ja ne mitä pystyin, venytin aina ääriasentoon asti… (…) Vilkaisin jonkun sun lyhyen opasvideon ja  vaikka yleensä en tykkää seurata videotreenejä, sä osasit selittää kaiken jotenkin niin helppotajuisesti ja lempeästi, että olin myyty. Kun näin sun joogaa jäykille- kurssin mainoksen, ei tarvinnut kauaa miettiä; sehän oli just kuin mulle tarkoitettu! Mä oon tehnyt niitä sun villasukkajooga-harjoituksia, kurssin harjoituksia ja kokeillut muutamaa lantion alueen yin-joogaharjoitusta youtubesta. Vaikka mä en taivu lähellekään risti-istuntaa, ja selkäkin on rento kuin rautakanki, niin tosiaan teen sen minkä pystyn ja pikku hiljaa pystyn yhä enemmän. Ja mikä ihmeellisintä; mun iskiasoireet on vähentyneet! Mä jopa koin selkeän "täähän tehoaa"- efektin eilen, kun tein youtubesta sun lonkkia avaavan yin-joogan ekaa kertaa. Se peura-asento (siihen taipuu polvet hyvinkin) tuntui jännän helpolta ja rennolta ja olin osan ajasta käsien varassa, osan ajasta kyynärpäiden varassa ja kappas, että kierto teki eetvarttia, koska mulla on vieläkin pallealihas kipeä. Sillä hyvällä tavalla, jonka jokainen treenaaja tietää kun treeni on mennyt perille... Mulla siis alkaa jonkinlaista notkistumista tapahtumaan selkäruodossa, koska pallealihas venyy! Samaten huomaan, että vaikka tosiaan mun istunta ei ole risti-istuntaa nähnytkään, niin polvet on hiukan lähempänä lattiaa kuin ihan alussa. (…)  nyt näiden sun videoiden avulla yritän hankkia sitä rentoutta ja liikkuvuutta. Tää on just sitä dynaamista venyttelyä, mistä nykyään niin paljon puhutaan ja juuri sellaisella tavalla, minkä mun kroppa näyttää ottavan vastaan!  Edistystä tulee pikku hiljaa. Mulla on vaan niin karmean jäykkä lähtötilanne eikä Roomaakan päivässä rakennettu...

 

Sulla on siis niin ihana ja luonnollinen tapa ohjata, ja se, että sä aina näytät niitä helpompia vaihtoehtoja, ja muistutat, ettei tarvitse venyä enempää kuin sen, minkä luonnollisesti menee. Muitakin jooga- ja kehonhuoltovideoita oon koittanut mutta mikään muu ei ole tuntunut näin omalta.”

Harjoituskierto: 

-Tasapaino ei koskaan löydy vain yhdenlaisesta harjoituksesta vaan erilaisten harjoitusten oikeanlaisesta yhdistelmästä

Kurssi on suunniteltu sopimaan sinun elämääsi - tasapainottamaan erilaisissa elämäntilanteissa.

- 1. sopivan harjoituksen valitseminen, rauhoittava tai voimistava 2. harjoituksen tason valinta, helpompi tai haastavampi 3. jokaisessa harjoituksessa on huomioitu se, että kokonaisuus on tasapainottava ja kokonaisvaltainen (eli mukana on aina eteentaivutusta, taaksetaivutusta, kiertoja ja ylösalaisia asentoja) 4. harjoituskierto viikosta toiseen, jolloin 5 viikon aikana joka viikolla on oma teemansa (eteentaivutus, taaksetaivutus, kierrot, tasapainoilu ja restoratiivinen viikko), joten 

- joka viikko teet yhden dynaamisen ja yhden rauhoittavan harjoituksen. Voit halutessasi toistaa harjoituksia useammankin kerran viikossa jolloin saamasi hyödyt ovat suuremmat, mutta kaksi kertaa viikossa riittää.

- joka viikko tekniikkavideo, 

- Kurssilla on monipuolisesti erilaisia harjoituksia eri ominaisuuksien kehittämiseen - yhdessä nämä kaikki auttavat kohti tasapainoista ja kokonaisvaltaisen hyvää oloa. 

Dynaamisista harjoituksista voit aina valita helpomman tai haastavamman. Näiden harjoitusten  sisältö on pääpiirteissään sama, 

harjoituksista on helpompi ja vaativampi taso 

Harjoituksissa on aina teema, joka vaihtuu joka viikko - yhdellä viikolla tehdään paljon eteentaivutuksia, toisella kiertoja, kolmannella avataan rintakehää ja neljännellä harjoitellaan tasapainoa. 

Pystynköhän näihin harjoituksiin? Ovatko ne sopivan tasoisia minulle?

Koska voi olla hankala tietää, ovatko harjoitukset sopivan tasoisia itselle, näytän tällä videolla muutaman asennon joita kokeilemalla saat selville sopivatko tämän kurssin harjoitukset sinulle. Näytän myös, mikä on kurssin vaikein asento (ja sitä ei ole kaikkein edes tarkoitus oppia!)

 

Tiivistys 

- harjoitusten tekemiseen tarvitset vain joustavat vaatteet ja jonkinlaisen jooga-alustan

- kurssilla on eritasoisia variaatiota kaikista vähänkin haasvavimmista asennoista, eli löydät aina oman tason

- materiaali jää sinulle loppuelämäksi eli voit käyttää sitä vaikka vuosienkin päästä

Kuten huomaat, olen todella innoissani tästä - tässä kurssissa tiivistyy koko yli kahdenkymmenen vuoden joogakokemukseni hyödyllisimmäksi huomaamallani tavalla!

Tule mukaan, maksa verkkopankissa tai luottokortilla, saat tunnukset sähköpostiisi saman tien ja voit aloittaa vaikka heti! Muista tarkistaa roskaposti.

Jos tekniikassa on ongelmia, laita mailia [email protected] ja palvelemme sinua henkilökohtaisesti.

Tee ohjelma läpi ja jos et huomaa, että vointisi on parantunut, maksamme rahasi takaisin. Laita vaan mailia ja kerro, että teit ohjelman, mutta se ei toiminut ja palautamme rahasi ilman mitään kysymyksiä.

Tule mukaan Tasapainoa ja elinvoimaa Joogasta -verkkokurssille hintaan ¬†117‚ā¨

 

 

Kun saat kehosi parempaan tasapainoon joogan avulla, elämääsi tulee lisää elinvoimaa, vireyttä, rauhallisuutta ja energisyyttä. Kehosi pystyy liikkumaan  joustavasti ja tehokkaasti, pysymään oikeassa asennossa helpommin ja vähentää kipuja ja jännityksiä.
 
¬†Maksuv√§lineen√§ k√§yv√§t my√∂s Edenred, Smartum, ePassi ja Eazybreak -maksutavat, l√§het√§ siin√§ tapauksessa viesti [email protected]¬†niin saat maksuohjeet paluupostissa. Kirjautumissivu ja tunnukset tulevat s-postiisi ja ovat loppuel√§m√§n k√§yt√∂ss√§.¬†
Kyllä, haluan mukaan!

Liity sinäkin mukaan!

Tasapainoa ja Elinvoimaa Joogasta -verkkokurssin hinta on tällä viikolla vain 49 € (norm 97€)

Jos haluat maksaa pankki- tai luottokortilla, klikkaa alla olevaa linkkiä.
Maksuvälineenä käy myös  Edenred, Smartum, ePassi ja Eazybreak -maksutavat, lähetä siinä tapauksessa viesti [email protected] ja saat maksuohjeet paluupostissa. Kirjautumissivu ja tunnukset tulevat s-postiisi pian ja ovat loppuelämän käytössä. 
Kyllä, haluan mukaan!

Liity sinäkin mukaan!

Tasapainoa ja Elinvoimaa Joogasta -verkkokurssin hinta on tällä viikolla vain 49 € (norm 97€)

Jos haluat maksaa pankki- tai luottokortilla, klikkaa alla olevaa linkkiä.
Maksuvälineenä käy myös  Edenred, Smartum, ePassi ja Eazybreak -maksutavat, lähetä siinä tapauksessa viesti [email protected] ja saat maksuohjeet paluupostissa. Kirjautumissivu ja tunnukset tulevat s-postiisi pian ja ovat loppuelämän käytössä. 
Kyllä, tulen mukaan! >>

00

Päivää

00

Tuntia

00

Minuuttia

00

Sekuntia