Tilaus,- maksu- ja peruutuehdot

 

Toimitusehdot

Verkkokurssien myyjänä toimii Keidas Wellness (y-tunnus 2393139-3). Kurssiemme hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. 

Tilaamisen yhteydessä asiakkaalle perustetaan tili keidaswellness.fi-palveluun. Tili on pakollinen, sillä sen avulla mahdollistetaan pääsy verkkokursseille. Asiakas tallentaa tilauksen yhteydessä itsestään etunimen, sukunimen ja sähköpostiosoitteen. Asiakas vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta. Jos asiakas on alle 18-vuotias, hänen tulee pyytää holhoojansa suostumus kurssien tilaamiseen ja käyttämiseen.

 

Toimittaminen

Tilauksen jälkeen saat sähköpostin, joka sisältää ohjeet salasanan tekemiseen (käyttäjätunnuksena toimii antamasi sähköpostiosoite). Tämän avulla voit kirjautua sivustolle ja pääset käsiksi kurssimateriaaleihin. 

Kirjautumislinkki lähtee automaattisesti heti kun teet tilauksen. Muistathan tarkistaa myös roskapostikansion jos kirjautumisviestiä ei löydy. 

Jos sinulla on jo keidaswellness.fi-käyttäjätunnus ja salasana, voit kirjautua tunnuksilla sisään ja materiaali löytyy kurssialustalta. 

HUOM. Joskus s√§hk√∂postiohjelmat eiv√§t p√§√§st√§ automaattiviestej√§ ollenkaan l√§pi: Jos et saa sis√§√§nkirjautumislinkki√§, ole yhteydess√§ meihin¬†[email protected]¬†ja l√§het√§mme¬†sinulle kirjautumislinkin manuaalisesti.

Linkki ostamasi sähköisen tuotteen kirjautumiseen lähtee automaattisesti kun teet tilauksen. Muistathan tarkistaa myös roskapostikansion jos kirjautumisviestiä ei löydy.

 

Peruutusehdot

TYYTYV√ĄISYYSTAKUU: verkkokursseillamme on 30 p√§iv√§n¬†vaihto- tai palautusoikeus!

Palautusoikeus ei koske jäsenyyttä, eli tuotteita joissa on mukana liveharjoituksia.

Liikuntaeduilla tehtyjen ostojen maksuja ei voida palauttaa liikuntaetujen myyntiehtojen vuoksi missään tilanteessa. Liikuntaedulla ostettu tuote voidaan vaihtaa toiseen tuotteeseen, jos myös sen voi lunastaa liikuntaedulla.

Vaihtoa tai palautusta varten l√§het√§¬†s√§hk√∂postia osoitteeseen¬†[email protected].

Etämyyntiä koskevan lain mukaan kuluttajalla on oikeus perua tilaus 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vahvistamisesta, tietyin ehdoin. Kuluttajalla ei ole kaupan peruuttamisoikeutta, jos digitaalisen sisällön toimittaminen on sähköisesti aloitettu kuluttajan suostumuksella ennen peruuttamisajan päättymistä ja kuluttajalle on ilmoitettu peruttamisoikeuden puuttumisesta. Tilauksen yhteydessä kuluttaja hyväksyy ilmoitetun aikataulun, jolla palveluun liittyvät materiaalit julkaistaan kuluttajan käyttöön. Kuluttajalla on oikeus perua kauppa ennen ensimmäisten materiaalien lähettämistä.  Siinä tapauksessa summa palautetaan kokonaisuudessaan. Kun materiaalien toimittaminen tai käyttöönotto on alkanut, kauppaa ei enää voi perua. 

 

Maksutavat ja maksupalvelun tarjoaja

Palvelun maksutapoina toimivat pankki- ja luottokortit, verkkopankkimaksut, mobiilimaksut sekä liikuntasetelien verkkomaksut. Maksun välittäjänä toimii Paytrail, eikä palveluntarjoaja saa tai tallenna tietoja maksutapahtumasta.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta