Livetunnit Zoomissa tammi-huhtikuun ajan

Keidas Joogajäsenyys

Rauhoita hermostoasi,

palaudu paremmin,

pysy virkeämpänä,

lisää kehon hallintaa,

pidä selkä terveenä,

pidä keho liikkuvana ja toimivana

 

Säännöllisellä joogaharjoituksella huolehdit siitä, että joogan hyödyt pysyvät yllä arjessasi. 

 

Keitaan jäsenyys on vaivattomin tapa pitää yllä hyvinvointia ja terveyttä 

Nämä joogatunnit on suunniteltu sellaisiksi, että ne tulee tosiaan tehtyä! Ne ovat sopivan pituisia, erityisiä välineitä tai valmistautumista ei tarvita, ne ovat sopivan yksinkertaisia ja tehokkaita, silti lempeitä. Rauhoittavan iltajoogan voit tehdä vaikka omassa sängyssäsi!

Kaikki tunnit on suunniteltu aloittelijat ja vain vähän kokeneet joogaajat huomioiden. Samoin huomioon otetaan yleisimmät krempat ja kehon jäykkyydet.

Mitään ei tarvitse osata, välineiksi riittävät verkkarit ja tyyny tai pari. Vaikka liikkeet ja asennot ovat helppoja, ne ovat myös hyvin tehokkaita lisäämään liikkuvuutta, viemään kehon ja mielen kireyksiä pois ja tuomaan kokonaisvaltaisen levollisen olon

Heti jokaisen kurssikerran jälkeen on kyselyhetki, jonka aikana kaikilla osallistujilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä harjoituksesta. Saat siis yksilöllistä ohjausta halutessasi!

Tule mukaan!

Kevätkauden tunnit tapahtuvat Zoom-alustalla huhtikuun 2023 loppuun

Eli omassa olohuoneessasi! Ja jos et pääse johonkin harjoitukseen mukaan, saat kaikista harjoituksista tallenteen jotka ovat käytössäsi jäsenyytesi loppuun saakka. Samoin saat käyttöösi syyskauden jäsenjoogaharjoitusten tallenteet, eli yhteensä yli 50 harjoitusta heti kun liityt mukaan.

Rauhoittava iltajooga

Virkistävä aamujooga

Tasapainottava hathajooga

"Hei, olen Ojalan Katja,

 

Tervetuloa mukaan!

Itse olen taipuvainen liialliseen ajatteluun, suunnitteluun ja stressaamiseen. Selkä ja niskakin kipeytyvät helposti, varsinkin jos ja kun teen paljon tietokoneella töitä.

Mutta huomaan sen vain jos en joogaa säännöllisesti!

Yleensä joogaan useamman kerran viikossa jo ihan työn puolesta - se tuntuu niin luonnolliselta, etten edes muista millaista elämä olisi ilman.

Ja sitten, jos joskus tulee tauko, muistankin: alaselkä juilii, niska on jumissa, olen väsynyt koska en ole nukkunut kunnolla.

Siksi haluan tarjota sinullekin tilaisuuden joogata säännöllisesti: jotta voisit ylläpitää hyvinvointiasi helposti, pitää hermoston rauhallisena, selän terveenä ja kehon vetreänä.

Ja lisään nyt vielä tämän ihan suoraan: nämä tunnit on suunnattu erityisesti ajatellen ihan tavallisia, työssäkäyviä (tai eläkeläisiäkin!) suomalaisia. Ei tarvitse pystyä vääntäytymään solmuun, tavoitteena ei ole näyttävät asanat ja akrobatia vaan ihana, tehokas ja lempeä kehon ja mielen huolto ja toimivan kehon ylläpito.

Yhden kuukauden harjoitusten hinta on vain 29 €

Bonuksena saat kaupan päälle tallenteet kaikista tunneista. Tallenteet ovat käytössäsi niin kauan kun jäsenyytesi on voimassa.

Voit maksaa kurssin myös liikuntaeduilla: Smartumilla, ePassilla, Eazybreakilla tai Edenredillä. Laita siinä tapauksessa viesti [email protected] niin saat ohjeet maksamiseen

 

Bonus: kolmen kerran taukojooga-sarja

Jos istuu kauan paikallaan, on keho väistämättä pian jumissa. Sitä voi välttää vaihtamalla usein asentoa. Lisäksi pienet tauot ovat tarpeen: nämä taukojoogaharjoitukset voit tehdä vaikka työtuolillasi istuen, ne kestävät vain muutaman minuutin ja antavat liikettä selkärangalle, avaavat niskan, hartioiden ja rintarangan aluetta ja tuovat aktivointia reisiin, pakaroihin ja hartioihin.

Taukojoogan avulla säilytät kehon liikkuvuutta, pidät vireystason parempana ja vältyt monelta säryltä. 

Tule mukaan!

Varaa tästä jäsenyytesi hintaan 29 €/kk. Maksat ensimmäisen kuukauden saman tien, myöhemmät kuukaudet laskutetaan aina edellisen kuun aikana. Voit milloin tahansa perua jäsenyyden kuukauden varoitusajalla.

Saat kaupan päälle tallenteet kaikista syksyn tunneista (tallenteet tulevat Keitaan verkkokurssialustalle aina noin vuorokausi tai pari harjoituksen jälkeen)

Tulen mukaan jäseneksi hintaan 29 €/kk

Mitä jäsenyys tarkkaan ottaen sisältää?

 

Kevätkauden tunnit kestävät huhtikuun loppuun.

 

Tunteja on joka viikko:

- Virkistävä aamujooga tiistai-aamuisin klo 8.30-9.00

- Tasapainottava hathajooga keskiviikko-iltaisin klo 17.45-18.15 

- Rauhoittava iltajooga sunnuntai-iltaisin klo 20-20.45.

Yhteensä saat siis 43 harjoitusta ja yhden harjoituksen hinnaksi tulee vain 2,02 €.

Ajat voivat joissain tapauksessa hiukan muuttua esimerkiksi sairastumisen sattuessa! Muutokset pyritään kuitenkin pitämään minimissään.

Talvilomalla 19.-22.2., pääsiäispäivänä 9.4. ja vappuaattona 30.4. ei ole tunteja.

Kaikki tunnit ohjaa Katja Ojala

Bonuksena saat tallenteet kaikista tunneista itsellesi käyttöön jäsenyyden loppumiseen saakka. Tallenteita on kertynyt syyskauden tunneista jo 45 kappaletta ja uudet tallenteet ilmestyvät Keitaan Kajabi-verkkokurssialustalle aina noin vuorokausi harjoituksen jälkeen.

Toinen bonus on kolmen kerran taukojooga-ohjelma.

Miksi valitsisin juuri nämä harjoitukset?

 

Rentous, yksinkertaisuus, kehon kuuntelu, lempeys... Se kaikki kuulostaa siltä, että sen pitäisi olla helppoa, eikö? 

Mutta eihän se olekaan, olet varmasti huomannut!

Jooga ei ole mitä tahansa venyttelyä, jumppaa ja lojumista, vaan siinä on lukuisia voimakkaita tekniikoita joilla saavuttaa helppoutta, vapautta ja rentoutta. Parhaimmillaan se tapahtuu niin, ettei itse oikeastaan edes huomaa mitä on tehnyt, mutta olo onkin ihan erilainen!

Keitaan joogajäsenenä opit:

- Pehmeää painautumista, jolloin asennon tuki tulee syvältä kehon sisältä, ojentuminen ja oikean asennon ylläpito on vaivatonta ja hengitys vapaa

- miten liikut hengityksen tahdissa niin että liike seuraa hengitystä ja voit antaa liikkeen virrata kuin itsestään

- käyttämään kehoa kokonaisvaltaisesti, niin että koko keho on mukana liikkeen tekemisessä ja kaikista asennoista tulee kevyempiä ja helpompia

- millaista on "sisäinen tanssi" jonka avulla nivelesi säilyvät vapaina ja harjoitus kehittää todella tehokkaasti kehon tuntemusta, liikkeiden hallintaa ja voimatasoa

- miten voit päästää irti turhista ajatuksista ja liiasta pyrkimisestä, jolloin harjoituksesta tulee mieltä rauhoittava ja harjoitusten vaikutukset kantavat pitkälle arkeen

Vaikka menetelmiä on paljon, ne tukevat ja vahvistavat toinen toistaan. Kuin huomaamatta, ilman varsinaista opettelua tai opiskelua, joogasta tulee vaivattomampaa, kehoa ja mieltä rauhoittavaa ja vaikutukset säilyvät pitkälle arkeen.

Jokaisella kuukaudella on teema:

Tammikuun teemana on levollisuus eli irti päästäminen,  liikkumattomuus ja liikkeen helppous. Levollisuus on paitsi stressin vastalääke ja hyvin rauhoittavaa, se auttaa myös tekemään hankalampiakin joogaliikkeitä niin, että keho on kevyt ja vapaa. 

Nimettömänä kerätty kommentti:

"Taivaallinen aamunavaus. Kiitos Katja. Sinun tunneilla oppii sekä rauhoittumaan että vahvistumaan yhtä aikaa."

Nimettömänä kerätty kommentti:

"Ihan täydellinen harjoitus lomarientojen jälkeen. Kehon ja mielen flow, ajantaju hävisi, oli vain tämä hetki. Kaunis kiitos :)"

Nimettömänä kerätty kommentti:

"Kiitos, paljon tapahtui kehossa erinomaisen ohjauksen ansiosta. Pieneltä tuntuvia juttuja, jotka avasivat liikkeen tarkoitusta hienosti."

Kaikki tunnit ohjaa Katja Ojala, yksi Suomen kokeneimmista joogaopettajista

Katja on opiskellut joogaopettajaksi vuonna 2009 Intian Mysoressa ja vuonna 2011 hän suoritti kokeneen joogaopettajan koulutuksen samassa paikassa. Hän aloitti joogan ohjaamisen jo vuonna 2008 astangalla, ja siirtyi päätoimiseksi hathajoogaopettajaksi vuonna 2009.

Hän on ohjannut tuhansia joogatunteja Suomen lisäksi Intiassa, Ruandassa ja Espanjassa, kaikenlaisille ja kaiken tasoisille joogaajille.

Katja on koulutukseltaan myös filosofian tohtori evoluutiobiologian alalla, joten hänen suhtautumisensa joogaankin on utelias, syvälle paneutuva ja parhaan tiedon huomioon ottava. Hän on myös sertifioitu mindfulnessohjaaja (CFM) ja ratkaisukeskeinen coach (Helsingin lyhytterapiainstituutti).

Katjaa inspiroi eniten ihan tavallisten ja varsinkin aloittelevien joogaajien ohjaaminen. Silloin ollaan tekemisissä sen kaikken tärkeimmän kanssa; sen, että jooga oikeasti tukee elämää. 

Tule mukaan!

Varaa tästä jäsenyytesi hintaan 29 €/kk. Maksat ensimmäisen kuukauden saman tien, myöhemmät kuukaudet laskutetaan aina edellisen kuun aikana. Voit milloin tahansa perua jäsenyyden kuukauden varoitusajalla.

Saat kaupan päälle tallenteet kaikista syksyn ja kevään jäsentunneista (tallenteet tulevat Keitaan verkkokurssialustalle aina noin vuorokausi harjoituksen jälkeen)

Tulen mukaan jäseneksi hintaan 29 €/kk

 

Haluatko joogan hyödyt koko talven ja kevään ajan? Maksa kolme kuukautta kerralla, saat neljännen ilmaiseksi

 

Osta tästä huhtikuun loppuun asti voimassa oleva jäsenyys Keitaan joogatunneille alennettuun hintaan.

Voit varata paikkasi kaikille talvi- ja kevätkauden tunneille maksamalla tammi-huhtikuun jäsenyyden 7.1.2023 mennessä.

Saat kaupan päälle tallenteet kaikista syksyn ja kevään tunneista (tallenteet tulevat Keitaan verkkokurssialustalle aina noin vuorokausi harjoituksen jälkeen)

Ilmottaudu mukaan koko talvi- ja kevätkaudelle viimeistään 7.1.2023!

>> Ostan koko talvi- ja kevätkauden jäsenyyden hintaan 87 € >>

Ilmottaudu mukaan koko talvi- ja kevätkaudelle viimeistään 7.1.2023! 

Haluatko joogan hyödyt koko talven ja kevään ajan? Maksa kolme kuukautta kerralla, saat neljännen ilmaiseksi

Osta tästä huhtikuun loppuun asti voimassa oleva jäsenyys Keitaan joogatunneille alennettuun hintaan.

Voit varata paikkasi kaikille talvi- ja kevätkauden tunneille maksamalla tammi-huhtikuun jäsenyyden 7.1.2023 mennessä.

Saat kaupan päälle tallenteet kaikista syksyn ja kevään tunneista (tallenteet tulevat Keitaan verkkokurssialustalle aina noin vuorokausi harjoituksen jälkeen)

>> Ostan koko talvi- ja kevätkauden jäsenyyden hintaan 87 € >>

00

Päivää

00

Tuntia

00

Minuuttia

00

Sekuntia

 

Haluatko joogan hyödyt koko kevään ajan? Maksa kolme kuukautta kerralla, saat kaupan päälle Hyvää yötä -rentoutusharjoitukset (arvo 39 €) JA 10 € alennusta normaalihinnasta (87 €)

 

Osta tästä huhtikuun loppuun asti voimassa oleva jäsenyys Keitaan joogatunneille alennettuun hintaan.

Voit varata paikkasi kaikille kevätkauden tunneille maksamalla helmi-huhtikuun jäsenyyden 31.1.2023 mennessä.

Saat kaupan päälle tallenteet kaikista syksyn ja kevään tunneista (tallenteet tulevat Keitaan verkkokurssialustalle aina noin vuorokausi tai pari harjoituksen jälkeen)

Ilmottaudu mukaan kevätkaudelle viimeistään 31.1.2023!

>> Ostan koko kevätkauden jäsenyyden hintaan 77 € (norm 87) ja saan Hyvää Yötä -harjoitukset kaupan päälle (arvo 39 €) >>