Tasapainoon joogalla

Tässä videosarjassa kerron siitä, mistä aktiivisuuden ja levon tasapaino syntyy, mitä hyötyä siitä on ja ennen kaikkea annan vinkkejä siitä, miten saat energiatasosi parempaan tasapainoon joogaharjoitusten avulla

Video 3/3 Rauhoittuminen

Rentoutuminen on monelle se tärkein syy harjoittaa joogaa - rento keho ja rauhallinen mieli ovat välttämättömiä palautumisen ja siten täysipainoisen elämän kannalta.

Katso tältä videolta, millaiset asennot, millainen hengitys, millainen huomion kohdistus auttavat rentoutumaan. Huomaat, että minulla alkaa muutamassa kohdassa puhe vähän hiljenemään ja hidastumaan kun itsekin rentoudun.

 

Kokeile ilmaiseksi

Tilaa kaksi ilmaista joogaharjoitusvideota joiden avulla rauhoitut ja virkistyt.

Toinen videoista on esimerkiksi aamuun sopiva helppo, dynaaminen hathajoogaharjoitus joka energisoi, voimistaa ja virkistää

Toinen harjoitus on rauhallista, kehoa huoltavaa hathajoogaa jokaauttaa myös hermostoa rauhoittumaan. Voit tehdä sen vaikka sängyssäsi.

Molemmat harjoitukset sopivat mainiosti myös aloittelijoille eikä niihin tarvita mitään välineitä, joustavat vaatteet riittävät.

Näiden harjoitusten avulla  pystyt säätelemään vireystilaasi, saamaan energiaa kun on aika olla virkeä, ja lepäämään kun on rauhoittumisen aika.

Olen yli 18-vuotias ja kiinnostunut saamaan tietoa Keidas WellnessiltƤ. Olen tutustunut tietosuoja- ja rekisteriselosteeseen