Tasapainoon joogalla

Tässä videosarjassa kerron siitä, mistä aktiivisuuden ja levon tasapaino syntyy, mitä hyötyä siitä on ja ennen kaikkea annan vinkkejä siitä, miten saat energiatasosi parempaan tasapainoon joogaharjoitusten avulla

Video 2/3 Virkeys ja Elinvoima

Tällä videolla kerron millainen joogaharjoitus on erityisen tehokas virkistämään ja näytän useita energisoivia asentoja.

Ja lisäksi kerron, miksi ja miten joogaharjoituksella ei juuri koskaan pyritä pelkkään virkistymiseen - joogan tuoma virkistyminen on kevyen pehmeää, jolloin voimat riittävät kauan ja elämäkin tuntuu vähän kevyemmältä! 

 

Kokeile ilmaiseksi

Tilaa kaksi ilmaista joogaharjoitusvideota joiden avulla rauhoitut ja virkistyt.

Toinen videoista on esimerkiksi aamuun sopiva helppo, dynaaminen hathajoogaharjoitus joka energisoi, voimistaa ja virkistää

Toinen harjoitus on rauhallista, kehoa huoltavaa hathajoogaa joka auttaa myös hermostoa rauhoittumaan. Voit tehdä sen vaikka sängyssäsi.

Molemmat harjoitukset sopivat mainiosti myös aloittelijoille eikä niihin tarvita mitään välineitä, joustavat vaatteet riittävät.

Näiden harjoitusten avulla  pystyt säätelemään vireystilaasi, saamaan energiaa kun on aika olla virkeä, ja lepäämään kun on rauhoittumisen aika.

Olen yli 18-vuotias ja kiinnostunut saamaan tietoa Keidas Wellnessiltä. Olen tutustunut tietosuoja- ja rekisteriselosteeseen