Melonta-

 retriitti

14.-16.6.2024

 

Kesällä 2024 Keidas järjestää melontaretriittin Lappohjassa Hankoniemellä 

Retriitti on viikonlopun pituinen, perjantaista sunnuntaihin 14.-16.6.2024.

Retriitille ovat tervetulleita myös aloittelijat niin joogan kuin melonnan suhteen. Retriitillä meillä on Sjömansron omistajan Arin perehdytys melontaan ja yhteinen melontaretki. Muina aikoina saat molemmilla retriiteillä vapaasti käyttää Sjömansron kajakkeja ja myös suunnitella muita yhteisiä retkiä retriitin osallistuen kesken. 

Retriitille on vapautunut 2 peruutuspaikkaa, voit ilmoittautua mukaan: [email protected]

Pääset mukaan viimetingan tarjouksella, vain 395 € (norm 450 €)

Se tunne, kun katsoo merelle

rennon, reippaan ja mukavan päivän iltana  

Se tunne, kun ruoka on ollut ravitsevaa ja herkullista,

kun on saanut uppoutua ympäröivään luontoon,

kun keho on saanut liikettä juuri sopivasti,

kun tietää saavansa puhtaissa lakanoissa hyvät yöunet.

Kun ei ole kiire minnekään, 

kun ei ole asioita joista pitää huolehtia,

kun on yhteydessä itseensä ja muihin.

Se tunne on nimeltään:

Santosha,

Tyytyväisyys

Santosha,

Tyytyväisyys

Tyytyväisyys on kaipauksen puutetta, sitä ettei tarvitse enempää.

 

Tyytyväsyys, santosha, ei ole mikään hemmottelun tai itsekkyyden osoitus, vaan välttämätön lähtökohta sille, että jaksaa olla optimistinen ja jaksaa myös pyrkiä parempaan.

Tyytyväisyys auttaa ymmärtämään ja hyväksymään itsensä ja olosuhteensa. 

Santosha on teemana tällä retriitillä. Retriitin aikana voit kokea sitä keveyttä ja helppoutta mitä elämään tulee kun kaikista tarpeista huolehditaan, kun ei tarvitse stressata.

Käymme leppoisasti melomassa kajakeilla, sinun ei tarvitse osata meloa sillä saat asiantuntevaa opetusta ihan alkeista lähtien!

Teemme myös  joogaharjoituksia sekä meditaatioita ja rentoutusharjoituksia jotta meidän olisi helpompi suhtautua elämään keveydellä, helppoudella ja tyytyväisenä.

VIRKISTÄVÄ JOOGA

Vetristää kehoa aamulla ja parantaa kehon ja mielen yhteyttä koko päiväksi

RAUHOITTAVA JOOGA

Vähentää stressiä, rentouttaa, rauhoittaa hermostoa, avaa lempeästi koko kehoa

RENTOUTUSHARJOITUKSET

Auttavat palautumaan ja nukkumaan hyvin

MELONTA

Opit käyttämään melomaan ja käyttämään kajakkia ja melontavarusteta, ja voit omallakin ajallasi käydä tutustumassa kesäiseen meriluontoon uudesta näkökulmasta

AINUTLAATUINEN LUONTO

Sjömasro sijaitsee Hankoniemellä aivan meren rannassa, ainutlaatuisen kolmen kilometrin pituisen hiekkarannan äärellä. Kesällä alue on parhaimmillaan!

SAUNOMISTA JA ULKOILUA

Tällä retriitillä sinulla on runsaasti omaa aikaa jota voit viettää saunoen, pyöräillen fatbikella, meloen, uiden tai kävellen. Koe kiireettömyys ja kesän hellivä lämpö!

"I use the strategies I learned in this masterclass daily. They help me show up for myself and my family in incredible ways."

 
Dina Porters

"I love the live practice sessions included in the masterclass! Being able to put what I learned into practice right away was powerful."

 
Petra Shrew

Sjömansro rantahotelli

Sijaitsee Hankoniemellä Lappohjan kylässä, aivan meren rannassa kolme kilometriä pitkän hiekkarannan äärellä.

Retriitin aikana Sjömansro on kokonaan käytössämme ja jokaisella osallistujalla on oma viihtyisä huone. Kylpyhuoneet ovat yhteisiä, mutta mitään jonoja niihin ei pääse muodostumaan! Osassa huoneista on merinäköala, osassa näkymä on pihaan. Retriitillä on tarjolla ravitsevaa, herkullista kasvisruokaa.

Retriitin vapaa-ajalla voit käydä omatoimisella kävelyllä hiekkarannalla tai metsässä tai lainata Sjömansrosta kajakin tai fatbiken ilman erillistä maksua tutustuaksesi ympäristöön vielä laajemmalti.

Perille pääset autolla tai junalla (Lappohjan asemalle n. 1 km)

Kajakkimelonta merellä

Melominen ei ole vaikeaa, vain muutamien perusasioiden pitää olla kunnossa! Tällä retriitillä saat käyttöösi kaikki melontaan tarvittavat välineet ja saat kattavan opastuksen niiden käytöstä. Opit myös melontatekniikkaa ja turvallisen melonnan perusteet.

Teemme yhdessä leppoisan melontaretken merellä Sjömansron omistajan Arin kanssa - oheisesta kuvasta näet, että Lappohjassa ranta on matala pitkän matkaa merelle päin ja melominen siis turvallista vaikka merellä ollaankin (kuvassa kirkkaan veden läpi näkyy puhdas matala hiekkapohja, jonka reunalla pohja putoaa lähes pystysuoraan 15 metriin). Liikumme saarten suojaamilla alueilla, joten isoja aaltoja ei retkellä tarvitse kohdata.

Retriitin ohjelma 

(Muutokset mahdollisia mm sään vuoksi!)

 

Perjantai 14.6.

16.30-18.00 Hotellille saapuminen

18.00-19.30 Kahvi/tee + tutustuminen ja kevyt, avaava joogaharjoitus

19.30-20.00 Illallinen

20.00 Yhteinen Illanvietto/omaa aikaa, rantasauna.

 

Lauantai 15.7. 

8 Virkistävä aamujooga 

9 Aamiainen

10-12.30 Melontaopetus ja -retki (puolet porukasta) tai omaa aikaa (mahdollisuus myös kävelyyn tai pyöräilyyn)

12.30 Lounas

14-16.30 Melontaopetus ja -retki (puolet porukasta) tai omaa aikaa (mahdollisuus myös kävelyyn tai pyöräilyyn)

17 Rauhoittava joogaharjoitus

18.00 Illallinen ja rantasauna

 

Sunnuntai 16.7.

8 Virkistävä aamujooga

9 Aamiainen

Omaa aikaa, mahdollisuus kävelyyn, melomiseen tai pyöräilyyn

12.30 Lounas ja huoneiden luovutus

13.15 Päätöspiiri ja -meditaatio, kahvi/tee

15.00 Retriitin lopetus

Hei, olen Katja

Olen ihanan tyttären yksinhuoltaja, pidän huolta lukuisista lemmikeistä ja vanhasta rempallaan olevasta hirsitalosta ja sen puutarhasta, pyöritän kahta yritystä ja opiskelenkin siinä sivussa.

Olen aina vastuussa kaikesta.

Joskus se väsyttää ja stressaa. Se, mikä kannattelee ja suojaa, on ensinnäkin vahva yhteys luontoon, ja toiseksi jooga ja meditaatio.

Se, että olen oppinut varaamaan aikaa luonnossa liikkumiseen joka päivä, olemaan läsnä, hellittämään, olemaan levollisempi ja tyytyväisempi.

Siksi haluan tarjota myös sinulle mahdollisuuden kokea lomallasi rentoutumista ja leppoisaa yhteyttä ympäröivään luontoon, mereen ja ainutlaatuiseen etelärannikkoon.

Olen biologi, ja olen ollut päätoiminen joogaopettaja vuodesta 2008 ja opettanut myös meditaatiota vuodesta 2014. Olen ohjannut yli parikymmentä joogaretriittiä ja viettänyt pitkiä aikoja retriiteillä Suomessa, Intiassa, Nepalissa ja Sri Lankalla, sekä osallistujana että töissä.

Sen takia minulle on tullut hyvä käsitys siitä, millaiset puitteet retriitti tarvitsee onnistuakseen ja millainen ohjelma toimii parhaiten.

Olen tosi innoissani tästä tulevasta retriitistä: erityislaatuinen paikka ja sen kesäinen luonto on niin ihana kuin kuvitella voi, henkilökunta ihanan omistautunutta ja itsekin lupaan tehdä parhaani että tämä retriitti on paitsi ihana kokemus, myös antoisa ja hyödyllinen vielä pitkään retriitin jälkeen!

Mitä saan irti tästä retriitistä?

 

 

Ensinnäkin, saat viettää leppoisat ja huolettomat kolme päivää kesäisellä Hankoniemellä: on kauniita merellisiä maisemia, on mukavaa tekemistä yhdessä ja myös yksin saa puuhailla tai lepäillä, on ravitsevaa herkullista ruokaa - on huolettomuutta, vapautta ja hyvää oloa.

Toiseksi, opit melomaan kajakilla ja saat tilaisuuden retkeillä merellä sekä ryhmän mukana että omilla retkilläsi.

Kolmanneksi, pääset tekemään jooga- ja rentoutusharjoituksia jotka kaikki auttavat sinua olemaan rennompi, tyytyväisempi, voimaan paremmin ja sekä lepäämään että voimistumaan.

Neljänneksi: kun saat selkeitä kokemuksia rauhallisuudesta, rentoudesta, yhteydestä ympäristöön ja levollisesta ilosta, aivosi ja hermostosi pystyvät myös myöhemmin helpommin palaamaan näihin fiiliksiin.

Kaikki retriitin harjoitukset ja retket sopivat myös alottelijoille.

Varaa paikkasi!

Retriitin hinta on vain 495 ‚ā¨

  • Varaa retriittiosallistuminen maksamalla 100 ‚ā¨ varausmaksu. Loput summasta laskutetaan sinulta noin¬†kuukausi¬†ennen retriitin alkua.
  • Hinta sis√§lt√§√§ majoituksen yhden¬†hengen huoneessa, aamupalat, lounaat,¬†iltap√§iv√§kahvit ja illalliset retriitin ajan sek√§ kaiken ohjelman
  • Huoneet jaetaan ilmoittautumisj√§rjestyksess√§
  • Voit maksaa osan retriitist√§ (maksimissaan 100 ‚ā¨) liikuntaedulla (Smartum, Edenred, Eazybreak tai ePassi.) Maksa siin√§ tapauksessa varausmaksu normaalisti allaolevan linkin kautta ja l√§het√§ sen j√§lkeen viesti [email protected]¬†niin saat ohjeet liikuntaedulla maksamiseen, maksu hyvitet√§√§n loppulaskustasi)
  • Keitaan retriiteill√§ noudatamme Kuluttajaviraston yleisi√§ matkapakettiehtoja, ja voit tarkistaa esim peruutusehdot t√§√§lt√§.
>> Kyll√§, tulen retriitille ja maksan varausmaksun 100 ‚ā¨ >>