Opi meditoimaan

 

Opi meditoimaan - etäkurssi Zoomissa 18.-23.3.2023

 

 

Olet varmaan tietoinen meditaation lukuisista hyödyistä?

 

Siitä, että voit muovata aivojasi ja mieltäsi meditaation avulla rauhallisemmaksi, onnellisemmaksi ja läsnäolevammaksi

 

Oletko kiinnostunut kokeilemaan?

 

  • Etkö ole koskaan meditoinut, mutta olet utelias testaamaan olisiko siitä sinulle hyötyä?
  • Tai oletko kokeillut meditaatiota, mutta sen on ollut ihan kurjaa?
  • Tai ehkä olet kokeillut meditaatiota ja se oli ihan ok, mutta jotenkin sitä ei tule koskaan tehtyä?
  • Onko sinun ollut hankala löytää sopivaa meditaatiotyyliä tai opettajaa?

 
Jos vastasit johonkin näistä kysymyksistä "Kyllä," tämä kurssi voi sopia juuri sinulle
Tällä kurssilla opit yksinkertaisen meditaation perusteet, ilman että taustalla on mitään eksoottisia filosofioita tai uskomuksia.
 

Opi meditoimaan-kurssin hinta on 47 € 

Jos haluat mukaan, klikkaa alla olevaa linkkiä. Kurssin hinta sisältää neljä livetuntia 18.-23.3.2023 sekä niiden tallenteet jotka jäävät käyttöösi.
Maksuvälineenä käyvät myös Edenred, Smartum, ePassi ja Eazybreak -maksutavat, lähetä siinä tapauksessa viesti [email protected] niin saat maksuohjeet paluupostissa. 
Kyllä, haluan mukaan >>

Yksinkertaisten meditaatioharjoitusten avulla:

  • Vähennät stressiä
  • Rauhoitat mieltäsi
  • Lisäät läsnäoloa
  • Opit meditaation perusteet
  • Lisäät itsetuntemusta
  • Halutessasi pystyt jatkamaan harjoittelua itseksesi

Takuu

Saat kurssista täyden rahat takaisin -takuun.

Olen nähnyt näiden harjoitusten tehon satoja kertoja, ja saan joka viikko kymmeniltä ihmisiltä palautetta siitä, miten hyvää ne tekevät. Olen siis vakuuttunut siitä, että harjoitus toimii. 

Lupaan, että jos teet kaikki harjoitukset etkä pidä niitä hintansa arvoisina, maksan sinulle kurssin hinnan kokonaisuudessaan takaisin, jos kerrot minulle asiasta kahden viikon sisällä kurssin aloittamisesta. Laita vain mailia [email protected], ei kysymyksiä, saat rahasi takaisin. Valitettavasti takuu ei ole voimassa jos maksat liikuntaedulla, sillä niiden ehdot eivät salli sitä.

Meditaatio oli tosi tylsää!

Moi, olen Katja Ojala, Opi meditoimaan -kurssin opettaja.

Yhdeksänkymmentäluvun puolivälissä olin biologian opiskelija, ja opinnoissani käsiteltiin myös aivojen muovautuvuutta. Tajusin, että mieltä voi tosiaan harjoittaa ja kun tilaisuus tuli, menin ensimmäiselle meditaatiokurssilleni.

Olin todella vaikuttunut opettajasta, zen-munkista, hänen rauhallisesta ja valoisasta olemuksestaan. Halusin olla kuin hän! Meditoiminen oli kuitenkin epämukavaa ja tylsää, ja vaikka olisin periaatteessa halunnut, en saanut aikaiseksi tehdä harjoitusta kuin muutaman kerran kurssin päätyttyä.

Asia säilyi mielessä, mutta seuraavan kerran palasin kunnolla tekemään meditaatioharjoituksia vasta kymmenisen vuotta myöhemmin, ja tällä kertaa enemmän tosissani. 

Silloin olin stressaantunut evoluutiobiologian tutkija, en ollut tyytyväinen elämäntilanteeseeni ja joogaharrastuksen kautta päädyin Intiaan. Siellä opiskelin hyvin monenlaisia mielen harjoittamisen muotoja.

Olin aivan erityisen vaikuttunut tiibetinbuddhalaisista munkeista - vaikka heidän ulkonäkönsä ja temppelinsä olivat äärimmäisen eksoottisia, itse ihmiset vaikuttivat jollain lailla hyvin normaaleilta. Sillä tavalla normaaleilta, että heidän mielensä ei tuntunut olevan solmussa millään tavalla. He olivat hyväntuulisiä, välittömiä, ystävällisiä ja jotenkin vilkkaita.

Juuri niin kuin minäkin mielelläni olisin!

Aloin siis opiskelemaan asiaa enemmän, ja vietinkin loppujen lopuksi kolme vuotta Intiassa, ja tästä ajasta suuren osan Dharamshalassa tiibetiläisten pakolaisten parissa. Kävin joka päivä opiskelemassa aamuin ja illoin mielen harjoittamista, ja osallistuin useita kertoja mm. Dalai Laman opetuksiin. Kävin myös useilta hiljaisia meditaatioretriittejä. 

Suomeen palattuani jatkoin harjoittamista ja opiskelua, opiskelin myös mindfulnessohjaajaksi ja ratkaisukeskeiseksi coachiksi. Käyn edelleen säännöllisesti retriiteillä ja teen meditaatioharjoituksia useamman eri opettajan johdolla. 

Kun olen kokeillut monia eri meditaatioperinteitä, olen ollut todella vaikuttunut siitä miten tuhansien vuosien ja tuhansien meditoijien käytännön kokemus on luonut niin moninaisia ja tehokkaita harjoituksia jotka tuovat lisää mielen vakautta, rauhallisuutta, onnellisuutta ja hyvinvointia. 

Samalla olen huomannut, että ne pohjaavat samankaltaisiin, opeteltavissa oleviin taitoihin: vaivattomaan keskittymiseen, irti päästämiseen ja hyväksyvään asenteeseen.

Näitä taitoja voit sinäkin oppia tällä kurssilla!

PS. Koska olen entinen tutkija, olen vaikuttunut siitä, miten meditaation on nykyisillä tutkimusmenetelmillä osoitettu muuttavan aivoja. Muokkaavan niitä niin, että mieli on onnellisempi (ällistyttävän paljon onnellisempi!), joustavampi, keskittymiskykyisempi, levollisempi, ystävällisempi, tasapainoisempi. Kannattaa kokeilla! Tämä ei ole mitään huuhaata, vaan koeteltua, tehokasta ja lempeää harjoittelua.

Jos sinulla on kysymyksiä niin...

Mietityttääkö jokin asia, etkö ole varma sopiiko kurssi sinulle? Siinä tapauksessa lähetä minulle viesti osoitteeseen [email protected] niin pohditaan tilannettasi yhdessä :)

Mitä kurssi sisältää:

Kurssikertoja on yhteensä neljä, ne järjestetään Zoom-alustalla:

- la 18.3. klo 9.30-10.30

- su 19.3. klo 9.30-10.30

- ke 22.3. klo 20-21

- to 23.3. klo 20-21

Yksi kurssikerta sisältää opetuspuheen ja sen jälkeen noin 15-25 minuutin pituisen meditaatioharjoituksen. Harjoituksen jälkeen osallistujilla on mahdollisuus kysyä kysymyksiä.

Tarkoitus on nimenomaan harjoitella, kokeilla mikä itselle parhaiten toimii, eli teoriaa kurssilla on vain sen verran kuin harjoituksen omaksumiseen tarvitaan.

Voit tehdä kaikki harjoitukset istuen, ja istumisasentoon annetaan ohjeita kurssilla. Jos istuminen on sinulle epämukavaa, voit myös tehdä kaikki harjoitukset esimerkiksi makuulla.

Kurssikerroista tulee myös tallenne Kajabi-verkkokurssialustalle, aina noin vuorokauden sisällä opetuskerrasta. Kurssin jälkeen tallenteet jäävät sinulle.

Videot jäävät sinulle, harjoitukset voit tehdä silloin kun sinulle parhaiten sopii

Kurssi toteutetaan livenä Zoom-alustalla, ja jokaisesta kurssikerrasta tulee tallenne Keitaan Kajabi-verkkokurssialustalle. Saat kurssin tallenteet kokonaan omaksesi, voit palata sen harjoituksiin vaikka vuosien jälkeen. 

Joogaa Jäykille-kurssin syyskampanja päättyy sunnuntaina 29.8. klo 24, tule mukaan nyt!

 

Alennushinta on vain 57 € (norm 87 €).

 

Kurssilla on jo lähes 3000 henkeä, liity sinäkin mukaan!

Jos haluat maksaa pankki- tai luottokortilla, klikkaa alla olevaa linkkiä.
Maksuvälineenä käy myös  Edenred, Smartum, ePassi ja Eazybreak -maksutavat, lähetä siinä tapauksessa viesti [email protected] ja saat maksuohjeet paluupostissa. Kirjautumissivu ja tunnukset tulevat s-postiisi ja ovat loppuelämän käytössä. 
Kyllä, haluan mukaan hintaan 57 €

00

Päivää

00

Tuntia

00

Minuuttia

00

Sekuntia

Opi meditoimaan-kurssin hinta on 47 € 

Jos haluat mukaan, klikkaa alla olevaa linkkiä. Kurssin hinta sisältää neljä livetuntia 18.-23.3.2023 sekä niiden tallenteet jotka jäävät käyttöösi.
Maksuvälineenä käyvät myös Edenred, Smartum, ePassi ja Eazybreak -maksutavat, lähetä siinä tapauksessa viesti [email protected] niin saat maksuohjeet paluupostissa. 
>> Kyllä, tulen mukaan meditointikurssille >>

Tule mukaan myös joogaan!

Ostaessasi meditaatiokurssin voit lisäksi ostaa myös Keitaan joogatuntien jäsenyyden ajalle 18.3.-30.4.2023 edulliseen yhteishintaan 59 €

(normaalihinta jäsenyydelle on 29 € / kk, tässä tarjouksessa jäsenyyden kesto on 6 viikkoa)

Keitaan jäsenenä pääset Zoomissa toteutettavilla livetunneille kolme kertaa viikossa ja käytössäsi on kaikkien kauden 22-23 joogaharjoitusten tallenteet. Viikottaiset livetunnit jäsenille ovat:

- Virkistävä aamujooga tiistai-aamuisin klo 8.30-9.00

- Tasapainottava hathajooga keskiviikko-iltaisin klo 17.45-18.15 

- Rauhoittava iltajooga sunnuntai-iltaisin klo 20-20.45.

Kaikki joogaharjoitukset sopivat myös aloittelijoille.

>> Kyllä, tulen sekä meditaatiokurssille että joogaan hinnalla 59 € >>